Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor

Accessoarer

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Högklackade skor

Kilklackar

Platåsulor

Pumps

Remsandaletter

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Skotillbehör

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Kilklackar

Kilklacken är en riktigt smart lösning när du vill ha maximal komfort för foten och samtidigt ge din look ett lyft, bildligt och bokstavligt. Med sin mjukt stigande form och hela sula ger den bra stöd för foten oavsett om dina kilklackar sitter på ett par sandaletter, pumps eller sneakers. Skor med kilklack gör helt enkelt din outfit lite mer elegant utan att tumma på bekvämligheten. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
37.5
38
38.5
39
40
40.5
41
42
Svarta
Vita
Bruna
Flerfärgade
Beigea
Blå
Rosa
Gråa
Gröna
Gula
Röda
Metallfärgade
Orangea

92 artiklar

Pace, Star Anklewrap
599 SEK
Din Sko
Linear, Fondi Multi Straps
500 SEK
Din Sko
Linear, Fondi Multi Straps
500 SEK
Din Sko
Linear, Fondi Multi Straps
500 SEK
Din Sko
Linear, Fondi Straps
399 SEK
Din Sko
Linear, Fondi Straps
399 SEK
Din Sko
Pace, Fondi Mix Strap
600 SEK
Din Sko
Pace, Fondi Mix Strap
600 SEK
Din Sko
Rieker, Dalia Multi
599 SEK
Nilson Shoes
Pace, Chloe X Wedge
500 SEK
Nilson Shoes
Pace, Chloe X Wedge
500 SEK
Nilson Shoes
So All, Notaris Wedge
499 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Sofi Buckle
699 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Dalia Buckles
699 SEK
Nilson Shoes
Linear, Florens 2-Strap
399 SEK
Din Sko
Rieker, Charlotte Wedge
699 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Dalia Zip
699 SEK
Nilson Shoes
So All, Empoli 2
399 SEK
Din Sko
-16%
Tamaris, Liviva Wedge
499 SEK 599 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Dalia 2 Buckles
599 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Dalia 2 Buckles
599 SEK
Nilson Shoes
Ecco, Shape 35 Wedge Sandal
999 SEK
Ecco
Rieker, Dalia Block
599 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Elvira Drops
599 SEK
Nilson Shoes

Shoppa kilklackar för komfort och look

Till sommaren är ett par kilsandaletter lika självklara som svalkande bad och glass i solen. Inga skor ger samma sköna svalka samtidigt som de är stilfulla nog för såväl kontoret som sommarfesten och uteserveringen, gärna med en tunn sommarklänning eller ett par linnebyxor. Somriga kilklacksskor hittar du också bland våra repkilsklädda pumps där den espadrill-inspirerade sulan andas sol och ledighet och den stängda tån ger en dressad look.

Kilklackar med tidlös look

Vill du ha en ännu mer klassiskt stilren sko med kilklack ska du kolla in våra supercleana pumps i helsvart med äkta skinn eller konstskinn i ovandelen och behaglig höjd på klacken. En diskret och tidlös modell som du kan ha glädje av i många somrar framöver. Sober stil på festen, klassisk look på kontoret. Ett par läckra kilklackar sitter alltid fint, oavsett vad du har på schemat. Välj höjd på kilklacken efter vad du själv tycker är bekvämt och snyggt och kanske beroende på dagens aktiviteter. Förutom att de är bekväma och tidlöst eleganta är de också lätta att matcha för varje tillfälle beroende på om du bär stilrena kilklacksskor med få detaljer eller väljer ett par färgade eller med dekorativa spännen eller remmar. För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi såklart att satsa på ett par olika varianter så att du alltid har ett par kilklackar att ta till när situationen kräver😉.

Shoppa dina nya kilklackar online eller i butik

Hitta dina favoriter här på sidan och klicka hem dem online, enklare och smidigare kan det inte bli! Om du ändå föredrar att prova skorna i butik och kunna fråga kunnig personal om råd har du tur. Besök närmaste DinSko- eller Skopunkten-butik och låt oss ta hand om dig, hitta din butik här. Hoppas du kommer trivas i dina nya kilklackar!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.