Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Låga sneakers

Minst ett par låga sneakers är nästan ett måste i varje skogarderob. Har du inte hittat dina favoriter än? Eller är det dags att skaffa ett par nya låga sneakers? Lugn, här har du massvis av snygga och bekväma modeller att välja bland. Våra egendesignade sneakers från DinSko och Skopunkten är gjorda med stor hantverksskicklighet i väl utvalda material. Kolla in säsongens nyheter från SoAll, Attitude, Linear och Lejon med flera. Med ett par snygga låga sneakers är du redo för allt! Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gråa
Gröna
Lila
Metallfärgade
Röda
Orangea

552 artiklar

Lejon, Bailey
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Sky Sock Black
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Bailey Low Velcro
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Linear, Connie
250 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Mino, Darby Checkers
200 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Jessi Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Pace, Steven
800 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Steven
800 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Breda
Rieker, Owen Rieker-Evolution G½
1000 SEK
Din Sko
Linear, Jess Mix
520 SEK
Din Sko
Linear, Samar
600 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Sud Slip-On
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Sud Slip-On
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ugan W
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ugan W
550 SEK
Din Sko

Shoppa låga sneakers för alla

Lek med tanken att du bara får bära en sorts skor resten av livet. Året runt, till vardags och fest, i stan och på landet. Du får ha hur många par som helst, bara de är av samma skotyp. Har du tänkt klart? Japp, vi också. Låga sneakers känns som det självklara valet, eller hur? De är sköna, snygga och kommer i alla tänkbara utföranden och former. Faktum är att låga sneakers funkar till i princip alla aktiviteter, möjligen med undantag för flugfiske, affärsmöten och snöskottning. Skämt åsido, med några väl valda par låga sneakers är du redo för det mesta. Till vardags är de oslagbara med sin följsamma komfort, sportiga look och sin förmåga att passa till typ allt i din garderob.

När är det rätt med låga sneakers?

Går du mycket i jobbet? Ett par sneakers med bra dämpning är perfekta. Arbetar du på kontor med casual klädkod? Matcha ett par cleana sneakers med ett par jeans eller chinos och en piké eller skjorta. Eller för all del med en kjol och en fin kofta. Middag med kompisarna på restaurang? Ett par krispiga sneakers sitter lika bra till jeans och kavaj som till en avslappnad kostym och så vidare… Det finns idag låga sneakers i så många utföranden att de täcker in dina behov från rena träningssneakers till löpspåret eller gymet till stilrena och dressade sneakers i skinn och mocka som inte gör bort sig på en finare tillställning, bara du matchar dem smart. Och i takt med att form och funktion alltmer överlappar varandra hittar du supersnygga sneakers med högteknologiska funktioner som är lika sköna att gå i som fina att se på.

Välj rätt sneakers för rätt årstid

Hos oss på FEETFIRST hittar du självklart låga sneakers för dam, barn och herr. För våren och sommaren är lättare sneakers i material som ger foten ett skönt klimat att föredra, särskilt under varma dagar. Leta efter sneakers i mesh, skinn eller funktionell textil för optimal komfort under sommarhalvåret. När det börjar bli höst och lite kyligare väder är det läge att växla upp ett snäpp och kanske addera ett tunt foder och lite tjockare sula till dina låga sneakers för att hålla värmen och stå emot fuktiga trottoarer. Och ytterligare lite senare på året när frosten nyper till är varmfodrade sneakers ett skönt alternativ till kängor, gärna med en mönstrad sula som ger bra grepp. En värmande sula och ett par tjockare strumpor gör också att säsongen förlängs för dina låga sneakers. För riktigt ruskiga och blöta dagar har vi en hel del vattentäta sneakers som gör att du inte ens vid de mest utmanande väderlekar behöver överge dina sportiga sneakers.

Trendigt eller traditionellt?

Trender kommer och går, det här gäller även sneakers såklart. Därför ser vi alltid till att du kan hitta både de senaste uppdateringarna i sneakermodet och de klassiska och tidlösa modellerna som alltid är rätt i vårt sortiment av låga sneakers. Med sneakers som speglar din stil och känns personliga kan du alltid känna dig rätt och bekväm, oavsett om du har fredagsfeeling, vill pigga upp dig en höstmorgon eller ge dig ut på stan. Välkommen att shoppa låga sneakers online eller besök oss i butik för professionell hjälp och goda råd. Sneak out in style!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.