Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Lågskor

Stövlar, klackskor, boots och kängor…var skotyp har sin tid. Så även lågskor. Det här är en kategori som täcker in en lång rad skomodeller, från dressade snörskor och sköna tygskor till bekväma promenadskor och coola loafers. Den gemensamma nämnaren är däremot inte svår att lista ut – det handlar om skor med lågt skaft, helt enkelt. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gråa
Gröna
Gula
Röda

149 artiklar

So All, Torbole Penny
500 SEK
Din Sko
Iguassu, Beni Derby
549 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Bergen Quilt
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Mody Lace
500 SEK
Din Sko
Xit, Montanar Buckle
500 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Bergen Print
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Deli
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Deli Lacy
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Claudia Ghizzani, Titti Loafer
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Claudia Ghizzani, Titti Lace Up
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Rieker, Bendigo
950 SEK
Din Sko
Xit, Livorno Chain
400 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Helston Low Lace Up
1000 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Hetton Lace Up
900 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Hetton Lace Up
900 SEK
Din Sko
Xit, Livorno Lace
400 SEK
Din Sko
Ecco, Lisbon
1199 SEK
Ecco
Ecco, Helsinki
1199 SEK
Ecco
So All, Loafers
399 SEK
Din Sko
So All, Loafers
399 SEK
Din Sko
Stepside, Snörskor
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Snörskor
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Ecco, Melbourne
999 SEK
Ecco
Skinn
Pace, Snörskor
799 SEK
Din Sko

Shoppa lågskor för alla

Hos oss på FEETFIRST har sneakers en speciell plats då det alltid finns massor av härliga nyheter att dela med er inför en ny säsong. Här snackar vi lågskor i den sportigare skolan, alltså. Vidare bland lågskorna hittar vi dressade snörskor, gärna i enfärgat skinn och med få detaljer som passar perfekt till festen, middagen eller för en välklädd kontorslook. Ett måste i varje man (och kvinnas?) garderob inför tillfällen när klädkoden är lite mer uppstyrd. För dig som gillar att röra på dig och ta en rejäl promenad när tillfälle ges hittar du många promenadskor eller walkingskor med hög komfort och funktioner som gör varje steg skonsamt. Finns med vattentäta membran och olika sulor för olika underlag, kolla gärna in vårt urval promenadvänliga lågskor från ECCO, Attitude och Rieker med flera.

Vardag eller fest? Lågskor för alla tillfällen

Moderiktiga och uppdaterade loafers ingår också i kategorin lågskor och blir allt populärare hos både kvinnor och män. Glöm töntstämpeln som åttiotalets tofsloafers bidrog till – säg hej till en ny generation loafers med coola detaljer och hög komfort. Funkar till både vardagen och till festligare tillfällen! Sist men inte minst vill vi slå ett slag för de supersnygga hybridmodeller som kommit alltmer på senare år, lågskor som kombinerar klassiska snörskor och sneakers på ett lekfullt och modernt sätt. Kolla till exempel in våra modeller från PACE, stilrena skor i gränslandet mellan dressat och avslappnat som passar till det mesta.

Lågskor för hela familjen

Självklart hittar du lågskor för hela familjen här. Kika runt lite här ovan på sajten och upptäck aktuella lågskor för dam, barn och herr. Varför inte slå till och kitta hela gänget med nya fräscha lågskor när du ändå är i shoppingtagen? Oavsett vilka lågskor du är på jakt efter den här gången så hoppas vi du hittar det du söker! Shoppa säkert och smidigt online eller besök våra butiker för personlig service. Vi önskar dig en härlig dag och mycket nöje med dina nya skor!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.