Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
VarumärkeLejon
Pris
Avancerade filter
Skor

Babyskor

Boots och kängor

Gummistövlar

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Sneakers

Tofflor

Vinterskor

Lejon

När du köper skor från vårt klassiska märke Lejon får du prisvärda, sköna och uppdaterade skor för alla tillfällen. Här hittar du ett stort sortiment sneakers av alla sorter, tofflor till skolan, jobb och fritid samt ett bred variation av kängor.Från de kultförklarade Lejonskorna på 1980-talet till dagens mångsidiga utbud – tiden går, Lejonskorna består! Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Bruna
Beigea
Blå
Rosa
Gråa
Gröna
Lila
Gula
Metallfärgade
Lejon

242 artiklar

Lejon, Balboa Forest
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa Laceup
350 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Rock Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa Chelsea
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa Forest
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Ode Slipper
200 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Ode Slipper
200 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa Chelsea
300 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa Chelsea
300 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa Forest
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa Laceup
350 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aiden Wp High Teck
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Rock Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Rock Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aspen Sandal Filt
200 SEK
Stl. 28-35Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aspen1 Fur
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Kim Zip
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa Laceup
350 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aiden Wp High Teck
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aiden Wp Tech
500 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Mud Boot
250 SEK
Stl. 20-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Kim Retro
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Kim Retro
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Phoenix Ripstop, Waterproof
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Skor från Lejon

Vad vore Lejonskor om inte coola sneakers för barn? Och eftersom de brukar ha spring i benen oavsett väder och årstid har vi tagit fram ett stort sortiment höga sneakers som är varmfodrad och/eller vattentäta så att leken blir lika skön även när det regnar, snöar och är kallt. Med Lejon vill vi erbjuda ett sportigt utbud som främjar rörelse och är slitstarkt för att tåla tuffa tag. För att det ska vara smidigt och gå snabbt att springa ut på rasten eller till kompisarna på gården är Lejonskornas stängning i barnsortimentet smart och enkel. Kardborreband, elastiska snören och slip-ons ger både skön passform och kräver inte att skorna snöras när det är bråttom ut till allt kul som är på gång. Och när det är dags att gå in på lektion eller komma in och käka middag är det förstås lika smidigt att ta av skorna.

Lejonskor för alla väder

Bland de mer somriga sneakersmodellerna från Lejon kan du välja bland fräscha, lätta sneakers som sitter superskönt på foten. Lättviktssulor och ovandel i luftig mesh är några av detaljerna som gör dem perfekta för en avslappnad och bekväm sommar. och det är inte bara sneakers i sortimentet. När det krävs mer för att skydda mot regn, snö och slask är ett par varmfodrade stövlar barnens bästa vän, särskilt i kombination med en grov och greppsäker sula. Eller varför inte ett par gosiga tofflor att värma fötterna med på förskolan, i skolan eller hemma på vinterkyliga golv?

Vilka blir dina nya Lejonskor?

Skor från Lejon finns såklart också för dam och herr. För den kvinnliga publiken erbjuder Lejon förutom sportiga sneakers även tidlösa kängor, rejäla sneakerkängor för aktiva dagar, vattentäta walkingskor, klassiska chelsea boots och snygga gummistövlar. I vårt sortiment av Lejonskor för män finns bland annat både höga och låga sneakers, från skateinspirerade trendiga modeller till sportiga retrosneakers som är både snygga och sköna till vardags. Välj också bland varmfodrade kängor som lyfter looken, dressade snörkängor med grova sulor och mångsidiga hikingskor. Vilka klickar du hem idag?

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.