Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Loafers

Låt den underbara loafern ta sin självklara plats i din garderob och du kommer att få ett rikare skoliv! Bland alla sorters skor som finns kan loafers vara den mest underskattade med sin charm, stil och mångsidighet. Och du kan verkligen lyfta vilken look som helst med ett par välvalda loafers, det handlar bara om att matcha rätt loafers med rätt outfit i övrigt. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gråa
Gröna
Gula
Röda

67 artiklar

So All, Torbole Penny
500 SEK
Din Sko
Vox, Deli
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Claudia Ghizzani, Titti Loafer
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Livorno Chain
400 SEK
Din Sko
So All, Loafers
399 SEK
Din Sko
So All, Loafers
399 SEK
Din Sko
Alley, Loafers
199 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Payton
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Uganda Mesh
399 SEK
Din Sko
Linear, Uganda Mesh
399 SEK
Din Sko
Stepside, Nico
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Gore-Tex
Ecco, Soft 7 Wedge W
1099 SEK
Ecco
Xit, Tivoli
249 SEK
Din Sko
Xit, Tivoli
199 SEK
Din Sko
Alley, Tygskor
200 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Loafers
199 SEK
Din Sko
Iguassu, Tygskor
399 SEK
Din Sko
Linear, Tygskor
299 SEK
Din Sko
Stepside, Sage Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Tygskor
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Tygskor
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Loafers
249 SEK
Din Sko
Stepside, Loafers
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Tygskor
200 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa loafers för alla

Det som förr lite föraktfullt kallades ”tofsloafers” är under sitt egentliga namn tassel loafers en stilig sko som funkar till både kostym och dressad vardag. Och det är inte bara detaljerna på ovandelen som kan varieras, i och med att loafern gjort en välförtjänt comeback har den också uppdaterats med senare års trender. Idag kan du hitta toksnygga loafers med grov gummisula på platå såväl som sportiga hybridmodeller med sneakerns bekvämlighet. Och även om vi gärna tänker oss loafern som en typisk sommarsko eller åtminstone helt otänkbar på vinterhalvåret är det dags att tänka om här också. Med en rejäl gummisula med mönstring går det utmärkt att bära loafers året runt, särskilt om du arbetar inomhus och inte rör dig långa sträckor i snö och kyla.

Hur match dina loafers?

Hur är det att bära loafers till fest då, och om du är kvinna och inte gärna går i kostym? Jodå, det är en alldeles utmärkt idé. Testa exempelvis att välja ett par stilrena och sparsmakade penny loafers i svart skinn eller skinnimitation till en fin byxa eller kjol, gärna med en mönstrad eller färgglad strumpa som skapar skön dynamik i din look. Eller varför inte ett par mockaloafers med ett spänne i guld eller silver som glimmar till på dansgolvet?

Upptäck vårt breda loafersutbud!

Upptäck vårt varierade sortiment av loafers från handplockade och egna varumärken och kliv in i en avslappnat elegant stil som alltid är rätt. När du väl börjat bära loafers är chansen väldigt stor att du fortsätter! Vilka blir dina nya favoriter? Hitta rätt loafers för dam, herr och barn här på feetfirst.se eller i någon av våra många butiker. Shoppa smidigt online eller få personlig hjälp av våra medarbetare hos DinSko och Skopunkten. Lycka till med ditt köp och bär dina nya loafers med stil!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.