Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
VarumärkeDuffy
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Pumps

Sandaler

Tofflor

Duffy

Svenska märket Duffy erbjuder prisvärda skor som är lika snygga som bekväma. I Duffys sortiment hittar du alltid uppiggande nyheter som funkar till både vardag och fest. Och för varje säsong finner du nya uppdaterade modeller som vänder sig till tjejer och kvinnor i alla åldrar. Så välkommen att upptäcka Duffy du också – vi tror att du kommer att gilla dina nya skor. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Följande filter gav ingen träff:
nilsonshoes-hansa-malmo

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Vita
Beigea
Bruna
Rosa
Röda
Duffy

11 artiklar

Duffy, Comfort
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Comfort
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Pointy
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Pointy
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Pointy
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Fluffy Cross Fur
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Fluffy Cross Fur
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Fluffy Cross Fur
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Fluffy Slip In Fur
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Fluffy Slip In Fur
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Fluffy Slip In Fur
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Skor från Duffy

Damskor från Duffy är populära och prisvärda i hela Skandinavien. Och det finns självklart anledning till det, ny säsong innebär nya skor från Duffy som passar för våra skandinaviska förhållanden under vår, sommar, höst och vinter.

Uppdaterade skor från Duffy

Här hittar du uppdaterade sneakers för en sportig vardagslook, shoppar dina nya somriga sandaler när solen och värmen återvänder eller klickar hem Duffys supersnygga och sköna tofflor som du kan använda både ute på sommaren och som innetofflor under höst och vinter. Köp gärna ett par för utebruk och ett par för innebruk, de är så bekväma att du nog kommer vilja bära dem så ofta du bara kan. Inför hösten kan du ladda upp med klassiska och tidlösa snörkängor i äkta skinn för en vinnande höststil som både är snygg och skyddar mot regnvåta trottoarer med sina rejäla sulor. Är det fest eller bröllop på gång? Ett par klassiskt eleganta pumps är alltid rätt och höjer nivån på din outfit ett par snäpp direkt. Vill du värma fötterna när du kommer hem efter jobbet eller en krispig vinterdag ute finns det ett riktigt måste från Duffy. Deras klassiska tofflor med fluffig fuskpäls som omger dina fötter och skruvar upp mysfaktorn till max! Finns i flera olika färger och kommer att hålla dig sällskap många sköna stunder när det är mörkt och ruggigt utanför fönstret.

Duffy-skor för alla tillfälln

Kort sagt hittar du skor för alla tillfällen i vårt urval från Duffy, perfekt när du vill förnya din skogarderob med trendiga och bekväma skor till riktigt bra priser. Välkommen att botanisera i det aktuella utbudet och välj ut ett par skor som du känner passar just dig lite extra bra. Du klickar hem dina nya skor från Duffy här i vår webshop eller gå till våra butiker för personlig service.

 

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.