Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Snörskor

Vinterskor

Följande filter gav ingen träff:
nilsonshoes-hansa-malmo

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Blå
Rosa
Gröna
Gråa
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda
Fest

127 artiklar

Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Torbole
500 SEK
Din Sko
Alley, Elka
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Dinsko, Chicago
450 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Alley, Elka
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Silva
450 SEK
Din Sko
Alley, Elka
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Elka
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Xit, Corato
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Sofi
450 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Sofi
450 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Sofi
450 SEK
Din Sko
Stepside, Payton
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Indie Ballerina
180 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Indie Ballerina Glitter
180 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Ferrara
450 SEK
Din Sko
Stepside, Payton Derby Pu
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Linear, Zambia
400 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Bobo
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Doris
400 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Cissi
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Emil
250 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Rey
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Zoey, Indie Pop Crochet
200 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Indie Pop Crochet
200 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2

SHOPPA FESTSKOR HOS FEETFIRST

Vad är en fest? Vi skulle nog säga att det handlar om förväntan i luften och lusten att klä på sig något fint! En fest kan vara födelsedagskalaset, partykvällen med kompisarna, avslutningen, julbordet, firmafesten, skoldiscot, nyårsfirandet, släktmidd…ok, vi nöjer oss där. En fest kan helt enkelt se ut på väldigt många olika sätt. Och det gäller förstås också för festskor! Beroende på vilken typ av tillställning det gäller, vad du vill matcha med och vilken stil du föredrar kan festskorna spänna mellan ett par snygga sneakers till formella snörskor och eleganta klackar. Hos FEETFIRST har vi samlat ett stort sortiment festskor för alla smaker, årstider och tillfällen. Sandaletter, pumps, stövlar och klackskor för henne. Dressade sneakers, klassiska kostymskor och stilrena boots för honom. Och massor av kalasfina skor till barnen som är både bekväma och skapar festkänsla. Shoppa säsongens snyggaste festskor hos FEETFIRST. Och du, ha det så kul!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.