Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
VarumärkeLinear
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

LINEAR

Med vårt märke LINEAR vill vi uppmuntra aktivitet, upptäckarlusta och nyfikenhet på det som är runt hörnet lika mycket som de långväga destinationerna. LINEAR – EVERYDAY ADVENTURE, det är så vi brukar presentera det och det säger egentligen allt om vad det handlar om. Vardagen är full av möjligheter och små och stora äventyr för den som är öppen för dem. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Följande filter gav ingen träff:
nilsonshoes-hansa-malmo

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Blå
Rosa
Gröna
Gråa
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda
Linear

316 artiklar

Köp 2 få 20%
Vattentät
Linear, Ollie
550 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Nova Velcro
250 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Nova
250 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Nova
250 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Nova Velcro
250 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Nova
200 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Nova
200 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Arthur Sandal
350 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Ceriva
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Cervia
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Oyo Brw
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Oyo Blk
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Cervia
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Halo
550 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Halo
550 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Honor Blk
600 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Tunisia 2 Toecap
450 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Zambia
400 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Karl Sandal
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Emil
250 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Linear, Bitonto
550 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Bitonto
550 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Linear, Bitonto
550 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Vattentät
Linear, Newly
500 SEK
Stl. 31-39Din Sko

Skor från LINEAR

Med ett par sköna och sportiga skor blir det roligare att ta en omväg till jobbet för att upptäcka något nytt, göra en avstickare i skogen på vägen mellan alla måsten eller för den delen ge sig ut på lite mer planerade friluftsaktiviteter en ledig dag. De skor du hittar på den här sidan vill inspirera dig att just hitta äventyret i vardagen. Och eftersom vi bor i en del av världen där vi faktiskt har fyra årstider med sina alldeles egna förutsättningar och charm så erbjuder vi LINEAR-skor för alla väder och utmaningar.

Nya skor för varje säsong

När hösten har hunnit en bit och den första frosten börjar nypa i tårna är det dags att börja snegla mot lite rejälare skor och uppdatera skohyllan med kängor och boots. Varje säsong fyller vi på LINEARs sortiment med massor av härlig nyheter, designade av våra grymma designers på huvudkontoret i Varberg som vet vad som krävs av skor som ska klara det skandinaviska vinterhalvåret. Och inte minst som alltid låter form och funktion samspela på ett självklart vis. Snyggt och praktiskt, med andra ord. Snygga snörkängor med fina detaljer och rejäla sulor tillhör favoriterna när kylan smyger sig på. Du kan vara säker på att hitta gott om nyheter i den här kategorin när du ska ladda för vintern, både varmfodrade modeller som klarar både snö och minusgrader och modeller med lite tunnare foder som räcker gott när det är plusgrader. Varma och sköna boots hittar du förstås också här, både tidlösa klassiker och uppdaterade modefavoriter som håller stilen och värmen hela vintern.

Lekvänliga barnskor med skön passform

För våren och sommaren erbjuder vi alltid ett stort utbud av lättare kängor, sneakers och sandaler för både dam, barn och herr. Och när det gäller barnsortimentet är lekvänligheten alltid i fokus för att inspirera till aktiviteter och rörlighet. Därför satsar vi alltid på skön passform, bra sulor och smidig stängning för att göra steget ut till leken och kompisarna så kort som möjligt. Och för de där dagarna du och familjen helt vill mysa hemma – eller kanske efter en dag i pulkabacken – hittar du gott om gosiga innetofflor att sticka ner frusna fötter i för både små och stora fötter.

LINEAR – för vardagens äventyr

Släpp fram äventyret i vardagen och klicka hem dina nya favoriter från LINEAR. Du shoppar bekvämt och säkert här online eller hittar aktuellt sortiment från LINEAR i din Din Sko-butik där vi gärna hjälper dig att hitta rätt modell. Tack för att du shoppar skor hos oss!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.