Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Remsandaler

Slip in

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Sandaler

Ingen riktig sommar utan ett par sköna sandaler. När vädret blir varmare och solen skiner vill man ju bara släppa ut tårna och vicka på dem i friska luften. Den där känslan när det bara är att glida i ett par somriga sandaler och gå ut i den ljumma luften är svårslagbar. Så se till att uppdatera garderoben med säsongens sandaler och var redo för allt från strandlivet till trädgårdsfesten i sommar. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Följande filter gav ingen träff:
nilsonshoes-hansa-malmo

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Blå
Rosa
Gröna
Gråa
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda
Orangea

350 artiklar

Lejon, Clog
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Push1
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Push1 Ds Wrincle Tx
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Push1 Ds Wrincle Tx
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Nero
680 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Nero
680 SEK
Din Sko
Lejon, Nova
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Linear, Nova Velcro
250 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Nova
250 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Nova
250 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Nova Velcro
250 SEK
Din Sko
Lejon, Nova
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Nova Embossed
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Linear, Nova
200 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Nova
200 SEK
Din Sko
Alley, Hio
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Push2
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Fia
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Fia
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Fia
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Linear, Arthur Sandal
350 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Ceriva
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Linear, Cervia
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Martis
350 SEK
Din Sko

Shoppa sandaler för alla

Sandaler är en favoritsko sedan åtminstone några tusen år tillbaka (det kallas romarsandaler och gladiatorsandaler av en anledning!) är de ju så tidlösa och mångsidiga. Det är därför de är lika omistliga under lata dagar vid poolen och på stranden, när du flanerar i en storstad och till avslappnade festkvällar och på uteserveringen. Matcha med ett par jeansshorts eller bär dem till badkläderna på dagen och styla upp med ett par byxor eller en kjol till kvällen. Och det bästa är såklart att variera sin sandalstil för olika tillfällen. Ett par enkla slip-ins eller poolslides är perfekta att glida i för lediga semesterdagar i solen medan ett par snygga remsandaler passar utmärkt för shoppingrundan eller eftermiddagsdrinken. Hos FEETFIRST hittar du självklart favoritsandalerna för både dam, barn och herr och från massor av märken. För att börja med en evigt ung klassiker har vi ett stort utbud av Birkenstocks sandaler. Deras ikoniska modell Arizona till finns i klassiskt utförande och i uppdaterade varianter i material och färger som alltid är lika tidlösa som samtida. Med sin supersköna fotbädd och sofistikerade design är det inte konstigt att denna sandal är lika populär på kontoret som på catwalken numera. Från LINEAR hittar du våra egendesignade sandaler i hög kvalitet och med modern touch som är lika sköna att använda som innetoffla som avslappnad sommarsandal. Snygga och bekväma slip-in-sandaler för hela familjen hittar du också från LEJON, både med sula i klassisk korklook och barnvänliga leksandaler i ultralätt material med hälrem. Lite mer dressade damsandaler med snygga remmar och detaljer som sticker ut finns i snygga utföranden från Rieker, SoAll och Vox bland andra.

Sandaler för både aktiva och lata dagar

Och om du tillhör dem som gärna utmanar dig själv under semestern med utflykter och vandringar erbjuder vi riktigt bra vandringssandaler och hikingsandaler från ECCO, LEJON och Leaf för att bara nämna några märken. Dessa sandaler har slitstarka detaljer och lite tjockare, greppvänlig sula för att vara sköna och stabila även på ojämna underlag. Dessutom sitter de bra på foten med reglerbara remmar för anpassad passform.

Ja, som sagt, sandaler kan användas för de flesta tillfällen under sommaren. Klicka hem dina nya sandaler inför den varmare säsongen så att du är redo för allt – från semesterloja dagar till utmanande äventyr! Kika runt, klicka hem och invänta leveransen med dina nya sandaler. Eller besök våra fysiska butiker och få kunnig hjälp från vår personal.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.