Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
VarumärkeSo All
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

SoAll

Kika efter skor från vårt eget märke SoAll om du uppskattar komfort och mode som funkar till det mesta. Med vadderade innersulor som anpassar sig efter dina fötter får du en personlig sko som gör det bekvämt att gå och stå hela dagen. Här hittar du sneakers, boots, kängor, loafers och mycket annat som du kan matcha med vardagsgarderobens plagg. Vilka blir dina nya SoAll-skor? Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Följande filter gav ingen träff:
nilsonshoes-hansa-malmo

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Rosa
Gråa
Gröna
Metallfärgade
Orangea
So All

114 artiklar

Comfort
So All, Torbole
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Silva
450 SEK
Din Sko
So All, Avelino
450 SEK
Din Sko
So All, Celeste
450 SEK
Din Sko
So All, Celeste
450 SEK
Din Sko
So All, Celeste
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Celia
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Celia
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Celia
500 SEK
Din Sko
So All, Avelino
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Silva
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Silva
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Sofi
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Sofi
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Sofi
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Ferrara
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Li 2
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Capua
320 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Capua
320 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Capua
320 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko

SoAll - Comfy in style

Upptäck vårt eget skomärke SoAll och kliv in i en bekvämare tillvaro. I detta sortiment hittar du alltid skor med extra skön komfort genom att varje sko har en mjukt vadderad innersula som anpassar sig efter din fot i varje steg, hela dagen. Och självklart behöver du inte ge upp dina stilambitioner bara för att du vill kunna gå i bekväma och skonsamma skor. Tvärtom har våra designers och skotekniker tagit fram ett sortiment skor som förenar stil och komfort för det bästa av två världar. Vad du än är ute efter för skotyp och vilken tid på året den än må vara ska du alltid kunna känna dig säker på att hitta snyggare, skönare vardagsmode hos SoAll.

Skönare boots, sneakers och kängor

Välj bland tidlösa boots, klassiska loafers, populära sneakers, säsongens kängor och lättmatchade ankelboots och mycket mer – om du vill vara säker på att alltid kunna ha bekväma skor finns det som du ser gott om modeller att välja om, vinter, vår, sommar och höst. SoAll vill vara ditt självklara val för både arbetet och fritiden när du är ute efter skor med bra passform och extra komfort. Oavsett hur många steg du kommer upp i under en vanlig dag ska du känna att du valt rätt sko varje gång du sätter foten i marken eller golvet. Och med tanke på att detta är ett av DinSko:s allra populäraste varumärken vågar vi säga att chansen är mycket stor att du också kommer att bli nöjd med dina nya skor från SoAll. Prisvärt, snyggt och extra skönt – vem kan tacka nej till den superhärliga kombon? Vem du än är och vilken stil du än har – vi har skor med extra härlig komfort för just dig.

Damskor för alla - med extra komfort

Bekvämt för foten, behagligt för ögat – upptäck vårt utbud av damskor från SoAll där stil och komfort är lika självklara ingredienser i varje par. Klicka hem dina nya sneakers, kängor eller boots redan idag och upptäck skillnaden när du tar första stegen i skor från SoAll skor. Eller kom in i någon av våra många DinSko-butiker runtom i landet och prova skon på foten innan du slår till. Oavsett vilket så är vi övertygade om att du kommer att hitta en modell som blir just din nya favorit.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.