Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Stövlar

Dina nya stövlar väntar på att få träffa dig! Här hittar du allt från värmande vardagsfavoriter för hösten och vintern och festens eleganta must-haves. Stövlar kan se ut på många olika sätt och vilken modell du än är ute efter idag så hittar du vårt sortiment samlat här. Oavsett årstid och tillfälle så är vi säkra på att stövlarna du söker bara är ett par klick bort! Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Följande filter gav ingen träff:
nilsonshoes-hansa-malmo

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Vita
Beigea
Bruna
Blå
Lila

44 artiklar

Alley, Jenni
600 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Erba
850 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Cecina Hi Blk
850 SEK
Din Sko
Alley, Kay
600 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Aiden Snow Waterproof
500 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Dinsko, River Midcut
550 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Tessy Hi Chain Sg Blk
480 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Alley, Kay Mid
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Vattentät
Linear, Varese High Waterproof White
850 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Vattentät
Leaf, Leaf Kaitsor Waterproof
799 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Asia High
1200 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Taniah High
1200 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Glendale
350 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Linear, Asta Stövel
650 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vox, Trinty Hi Lace Up
600 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jenni Twist Pu
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Dinsko, Lucy Stövel
399 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Köp 2 få 20%
Vattentät
Linear, Accra Stövel
600 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Glendale
350 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Asia Lace Up
1200 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Trine Stövel
550 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Köp 2 få 20%
Dinsko, Sunni Stövel
550 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Zoey, Lucy High Lace
400 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Dinsko, Varmfodrade Stövlar
549 SEK
Stl. 31-38Din Sko

Shoppa stövlar för dam och barn

Bland våra stövlar hittar du allt du kan tänkas leta efter när du är på jakt efter nya stövlar. När du vill vara snyggt och bekvämt klädd till jobbet eller under shoppingrundan på stan kan vi tipsa om höga, stilrena stövlar i svart eller brunt med snörning framtill. Välj mellan äkta skinn eller konstskinn, mocka eller slitstark textil. Karaktäristiskt för den här typen av klassiska höga stövlar är ett de ger ett dressat intryck och kan matchas med både byxor och kjol – eller med ett par snygga shorts för den vågade. Kolla in några favoriter från vårt eget prisvärda märke VOX eller våra hantverksmässiga trendiga stövlar från LINEAR till exempel.

Dressa med stilrena stövlar

Ännu lite mer dressade är våra höga stövlar utan snörning, antingen i dra-på-modell eller med praktisk dragkedja i skaftet. Välj riktigt höga over-knee-stövlar eller lite lägre knähöga skaft. Bland våra egna märken lyfter vi gärna fram snygga modeller från VOX, Alley, SoAll och XIT – här hittar du massor av varianter som lyfter din look både på kontoret och till festen. Oavsett om du föredrar en klossig klack som ger extra höjd eller en lägre klack finns dina nya favoriter att hitta här.

Barnstövlar för alla årstider

För hösten och vintern är det alltid läge att satsa på vattentäta och/eller varmfodrade stövlar. Bland våra barnstövlar finns sköna och slitstarka modeller från Lejon och DinSko för både små och stora barn. Perfekta för torrskodd och varm lek på rasten, i pulkabacken eller utflykten när det är kallt och snöigt eller slaskigt. Kolla gärna också in vårt urval från svenska kvalitetsmärket KAVAT. Självklart hittar du också gummistövlar i alla möjliga varianter för både sommaren och hösten – de sistnämnda finns med gosigt varmfoder så att fötterna håller sig både torra och varma under regniga, kyliga dagar.

Vilka stövlar blir det idag?

Ett par välvalda stövlar gör livet både roligare och bekvämare, så ta dig lite tid att kika runt på sajten i jakt efter dina nya stövlar. Varför inte passa på att säkra säsongens stövelbehov för både dig och barnen samtidigt? Du shoppar smidigt online och får din leverans till dörren, till butik eller ditt valda utlämningsställe. Tack för att du väljer FEETFIRST!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.