Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
VarumärkeXit
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Stövlar

Vinterskor

XIT

När du shoppar skor från XIT kommer du att upptäcka att trendiga, stilrena och snygga skor också kan vara riktigt sköna. Vår övertygelse är att en lyckad outfit bygger på att man känner sig bekväm i sin stil. Därför går våra skor från XIT att matcha med det mesta i din garderob för att få till din personliga touch och få dig att trivas – på jobbet, under helgens runda på stan och till kvällens festligheter. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Följande filter gav ingen träff:
nilsonshoes-hansa-malmo

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Blå
Rosa
Gröna
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda
Orangea
Xit

123 artiklar

Köp 2 få 20%
Xit, Livorno
500 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Jojo
250 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Castello
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Castello
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Martis
350 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Martis
350 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Nicol
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Elka
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Elka
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Corato
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Corato 3
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Corato 3
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Chiari 2
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Chiari 2
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Chiari 2
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Chiari 2
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Corato 3
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Tessan
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Tor
500 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Tor
500 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Tor
500 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Arese
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Arese
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Arese
480 SEK
Din Sko

Skor från XIT

Låt vardagen lyfta och festen spraka med snygga skor. Vår förhoppning är att du i vårt sortiment av XIT-skor ska kunna hitta skor som passar just dig oavsett vad som står på dagens schema. Från tidlösa klassiker som du aldrig tröttnar på till säsongens mode, med en twist som gör skon mer personlig. XIT-skor är perfekta för varje tillfälle, helt enkelt.

Spana in säsongens nya skor

Vi som alltid är sugna på ett par nya skor vet hur härligt det är att spana in säsongens nya kollektioner och inspireras till en stilmässig nystart inför hösten, våren eller när vi nu känner att det är dags för en re-boot av vår garderob och skohylla Och vi är extra glada att kunna erbjuda ett stort sortiment skor från XIT till riktigt lockande priser. Genom egen design, stora volymer och smarta materialval har vi möjlighet att skapa skor som både är snygga och hållbara samtidigt som ligger mycket bra till prismässigt. Så, vad är du sugen på att komplettera din look med idag? Beroende på säsong och väder har du mycket att välja bland. Klassiska boots med uppdaterade detaljer som tar dig genom hösten på snyggast möjliga vis. Vill du vara säker på att inte frysa om fötterna väljer du ett par med varmfoder som håller både värmen och stilen. Föredrar du istället ett par snörkängor att möta ruskväder och kyla med hittar du allt från enfärgade svarta modeller med greppsäker sula till säsongens trendiga favoriter som känns helt rätt just nu.

Rätt skor för varje tillfälle

Du som inte kan få nog av det sportiga modet har en guldgruva att ösa ur när det kommer till sneakers från XIT. Avslappnade och bekväma sneakers i luftig mesh, cleana sneakers i skinnimitation som är lika snygga till jeans som kjol eller vardagsfavoriter i slitstark textil som passar till allt. Vill du dressa upp jobbstilen eller satsa på en propert elegant stil till middagen rekommenderar vi någon av våra loafers med snygga detaljer på grov eller tunnare sula, samt ett par coola snörskor som du matchar efter tillfälle. Somriga sandaler, festfina pumps och sandaletter som lyfter stilen hittar du förstås också hos XIT. Du hittar hela vårt XIT-sortiment här på siten och klickar hem skorna smidigt och enkelt. Vill du prova skorna och få personlig service kommer du in till oss på DinSko så hjälper vi dig i butiken.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.