Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Pumps

Med ett par snygga pumps är du rätt klädd för alla möjliga tillfällen, från arbetsdagen på kontoret till kvällens middag eller fest. Det är det som är det härliga med pumps, de är den perfekta skon för dig som vill känna dig dressad och välklädd utan att dra på med höga klackar eller tumma på komforten. Och det är såklart därför som pumps har behållit sin självklara plats i skogarderoben genom alla decennier och alltid känns lika aktuella. Som en av de absoluta favoriterna bland våra skor har den evigt liv och kan i sina många variationer lyfta vilken outfit som helst. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Följande filter gav ingen träff:
nilsonshoes-nilson-shoes-vala-helsingborg

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Beigea
Gröna
Metallfärgade
Röda

22 artiklar

Duffy, Pointy
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Pointy
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Duffy, Pointy
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Xit, Arese
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Arese
480 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Xit, Arese
480 SEK
Din Sko
Alley, Kajsa
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Comfort
So All, Roos
450 SEK
Din Sko
Comfort
Alley Comfort, Roos
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Comfort
Alley Comfort, Roos
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Comfort
Alley Comfort, Roos
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Rie
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Rie
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Rie
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-25%
Comfort
So All, Pumps
299 SEK 399 SEK
Din Sko
-33%
Alley Comfort, Kalla
199 SEK 300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-62%
Vox, Pumps
149 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-62%
Vox, Pumps
149 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -33%
Alley Comfort, Lana
199 SEK 300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Comfort
Coming Soon
So All, Amatino Hi Blade Pu Blk
480 SEK
Din Sko

Shoppa ett par klassiska pumps

I den klassiska definitionen har ett par pumps såväl stängd häl som tå och ovandelen är sömlös i skinn, mocka eller tyg. Med tiden har denna strikta avgränsning kommit att luckras upp en hel del, vilket innebär att du idag hittar pumps med peep toe, öppen tå, remmar runt ankeln och dekorativa detaljer. Även klacken kan se olika ut på olika pumps, från kitten heels till stilettklack via en komfortabel kilklack. Det finns alltså alla möjligheter att sätta din personliga prägel på din look när du väljer pumps. Både i valet av själva skon och hur du matchar den.

Stort urval av pumps

I vårt stora sortiment av pumps hittar du också en stor variation modeller, prisklasser och material. För en sober och elegant look är ett säkert kort svarta klassiska pumps i skinn med kilklack för en perfekt kombo av form och komfort. Denna favorit gör sig precis lika bra på kontoret som till festen. Föredrar du dina pumps i mocka eller textilmocka kan du välja mellan flera snygga modeller i säsongens färger, eller i tidlöst svart. Finns med klassisk bred klack eller i fint skulpterad klack som sätter festprägel på skon. En annan populär modell är pumps med stängd tå och häl som är öppen på sidorna och har en både snygg och praktisk vristrem som håller skon på plats. Vill du ha ett par dressade pumps som ändå har något extra väljer du ett par snake- eller krokomönstrade godingar, perfekt när du vill synas på festen men behålla stilen.

Pumps - en klassiker som håller

Pumps som vi känner dem idag gjorde debut redan på 1950-talet som ett nytt inslag på fester och bland modemedvetna kvinnor. Resten är skohistoria! Så hitta pumpsen som passar just dina syften och sammanhang och var en del av historien. När vi tittar ytterligare 70 år framåt i vår spåkula ser vi att pumpsen fortfarande har sin självklara plats på arbetsplatser, runt middagsbord och på festen. Frågan är vilka ytterligare modifieringar och tillagda detaljer som pryder dem då? Jaja, det får framtiden utvisa – välkommen att shoppa dina pumps som du vill ha dem just idag! Du klickar hem dina nya par smidigt och tryggt via feetfirst.se eller besöker din DinSko- eller Skopunkten-butik för att prova ut ditt par där.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.