Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Högklackade skor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Skotillbehör

Sneakers

Outdoor- och trekkingskor

Välkommen att upptäcka skor och kängor som tar dig vidare, bortom det hemtama och invanda. I vår avdelning för outdoor- och trekkingskor hittar du slitstarka skor som stöttar foten och med funktioner som gör vandringen eller utflykten i naturen både skönare och mer givande. Hitta skorna som gör äventyret ännu bättre, helt enkelt! Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
40
41
42
43
44
Svarta
Flerfärgade
Bruna
Lila
Ecco

6 artiklar

Ecco, Offroad
1199 SEK
Ecco
Ecco, Offroad
1199 SEK
Ecco
Ecco, Offroad
1199 SEK
Ecco
Ecco, Offroad
1199 SEK
Ecco
Gore-Tex
Ecco, Rugged Track
1799 SEK
Ecco
Gore-Tex
Ecco, Rugged Track
1799 SEK
Ecco

Shoppa outdoor- och trekkingskor för alla

Beroende på årstid och typen av aktivitet du tänker ägna dig åt finns en rad olika skotyper som lämpar sig för hiking och vandringar (eller en aktiv vardag i allmänhet). För sommarhalvåret när vädret tillåter är trekking-sandalen ett utmärkt val med dess öppna partier som gör att fötterna får ett behagligt klimat även under riktigt varma dagar. I kombination med robusta sulor, kardborreremmar som håller sandalen på plats runt både häl och vrist och slitstarka material är det här en perfekt vandringssko eller fritidssko för soliga dagars äventyr. Se gärna våra egendesignade modeller från Linear och Lejon som ger dig hög kvalitet till bra priser. Eller kolla in modellerna från ECCO med funktioner och material för alla typer av offroad-aktiviteter. För dig som gärna beger dig ut på lite mer utmanande aktiviteter även under tidig vår och höst är en trekking-sko ett bra val. Till skillnad från sandalen är den stängd och håller värmen bättre, samt i många fall även vatten och väta ute med hjälp av smarta vattentäta membran. Med funktioner som uttagbara sulor, extra starka sömmar och grovmönstrad sula som ger bra grepp är de perfekta för ojämna underlag och utmanande passager. Och med en anatomiskt utformad fotbädd som ger stöd i varje steg är de sköna nog för att du ska vilja bära dem också på den dagliga promenaden, oavsett underlag. Kolla in våra uppdaterade fritidsskor inom outdoor & trekking och se fram emot en ny säsong av spännande utflykter med rätt skor på fötterna!

Outdoor- och trekkingskor för alla väder

I vår del av världen blir det ju också vinter några månader varje år. Men låt inte snö och kyla stoppa äventyraren i dig! Även för vintriga förhållanden finns det skor och kängor som gör dina outdoor-aktiviteter lustfyllda genom att hålla fötterna varma och torra. Våra varmfodrade kängor från Linear med pjäxsnörning och greppsäker sula ger dig rätt förutsättningar för allt från korvgrillning i skogen till långpromenader i vinterlandskapet, var du än bor i vårt avlånga land. ECCO:s uppdaterade kängor med smart design och funktioner i världsklass, som vattenavvisande membran, lätt och stötdämpande sula och yttersula i greppsäkert mönstrat gummi klarar det mesta. Lika självklar under långa utedagar i skog och mark som under kalla dagar i stan – den perfekta kombinationen av snygg design och smarta funktioner. Här kan du kitta dig själv och hela familjen för en aktiv fritid där fötterna mår bra i alla väder och på alla underlag. Låt inte dåliga skor hindra dig från att upptäcka nya platser och utforska vår härliga natur! Klicka hem dina nya outdoor- och trekkingskor idag och var redo för nästa äventyr. Här har vi samlat skor för aktiva dagar för dam, barn och herr på samma ställe.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.