Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Ballerinaskor

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Outlet

Alltid minst 50% rabatt. Fynda på vår outlet! Här hittar du ett stort sortiment skor som alltid är nedsatta med minst 50% av det ordinarie priset. Välj bland massor av skor från DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten och ECCO. Skopunktens erbjudande 3 för 2 gäller även här. Prisavvikelse kan förekomma mellan online och fysisk butik.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
27
29
36
37
38
39
40
41
42
44
Svarta
Flerfärgade
Beigea
Blå
Gråa
Metallfärgade
Gula
Outlet

21 artiklar

Outlet -49%
Linear, Uganda Mesh
200 SEK 399 SEK
Din Sko
Outlet -33%
Alley Comfort, Lana
199 SEK 300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -50%
Leaf, Leaf Lesbo
199 SEK 400 SEK
Stl. 29-36Din Sko
Outlet -50%
Leaf, Leaf Sal
199 SEK 400 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Outlet -50%
Comfort
So All, Sandaler
199 SEK 399 SEK
Din Sko
Outlet -71%
Comfort
Alley Comfort, Sandaler
99 SEK 350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -60%
Vox, Push2
99 SEK 250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -50%
Breda
Alley, Tygskor
99 SEK 200 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -50%
Xit, Sandaler
149 SEK 299 SEK
Din Sko
Outlet -57%
Vox, Sandaletter
149 SEK 350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -50%
Alley, Sandaletter
149 SEK 300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -67%
Alley, Sandaletter
99 SEK 300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -50%
Alley, Sandaletter
149 SEK 300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -67%
Alley, Sneakers
99 SEK 300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -67%
Alley, Sneakers
99 SEK 300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -54%
Alley, Jasmin
69 SEK 150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -50%
Alley, Sandaletter
199 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -87%
Alley, Sandaletter
49 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -67%
Alley, Sneakers
99 SEK 300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -50%
Alley, Espadrillos
99 SEK 199 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Outlet -50%
Lejon, Sneakers
149 SEK 299 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa på vår sko-outlet

Vår sko-outlet är vårt koncept för riktigt bra priser på riktigt bra skor. Här hittar du ett stort sortiment skor som alltid är nedsatta med minst 50% av det ordinarie priset. Det innebär att du alltid kan fynda skor från alla våra koncept oavsett om du bara älskar skor och vill kunna fylla skogarderoben med mode- och funktionsskor till superbra priser eller behöver ladda med skor till hela familjen inför en ny säsong. Här på vår sko-outlet hittar du både märkesskor och våra egna varumärken där vi erbjuder snygga och sköna modeller i hög kvalitet från PACE, LINEAR, Lejon, Depeche, Alley, Attitude med flera, skor som vi designat i vår egen Studio Sweden i Varberg och är lite extra stolta över.

Gör dina klipp på vår sko-outlet

Vårt mål är att du som skoälskare alltid ska kunna hitta något som lockar på vår outlet. Du som har en generös skobudget ska kunna hitta nysläppta favoriter hos DinSko, Skopunkten eller ECCO Store för att sedan komplettera och hitta pärlor som du kanske missat på vår OUTLET. Tycker du istället att skor ska vara sköna nog att trivas i varje dag och göra jobbet oavsett årstid, men är inte sugen på att betala mer än nödvändigt? Då är vår sko-outlet ett perfekt alternativ att hålla skogarderoben uppdaterad. Här har du alltid råd att klicka hem sommarens tygskor och sandaler eller säkra en torrskodd och varm vintersäsong med kort varsel! Stabila kängor, coola boots, barnens gummistövlar och fritidsskor, sportiga sneakers, somriga sandaletter, pimpade pumps, balla ballerinor och läckra loafers – du tjänar alltid på att besöka vår outlet när du är på fyndhumör!

Sko-outlet alltid minst 50% rabatt på dam-, barn- och herrskor

Precis som på våra ordinarie koncept hittar du såväl damskor som barnskor och herrskor på Outlet. Och med alltid minst 50% rabatt på skorna kan du vara säker på att komma härifrån med en skön känsla av att ha shoppat snygga skor och samtidigt ha gjort ett riktigt klipp! En bättre win-win-situation har vi skofantaster svårt att tänka oss, eller hur?

Så, är du redo att upptäcka en värld av skor till riktigt bra priser? Välkommen till vår sko-outlet! Klicka hem dina nya skor direkt från siten och luta dig tillbaka. Dina fyndiga favoriter är snart hos dig. Ha en riktigt härlig shoppingstund, vi ses snart igen!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.