Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Välj butik
Feet First

Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
VarumärkePace
Pris
Avancerade filter
Skor

Boots och kängor

Finskor

Högklackade skor

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Vinterskor

PACE

Ur vårt premiumsortimentet från PACE vill vi erbjuda snygga dam- och herrskor i riktigt bra kvalitet som åldras med stil. Skorna är tillverkade av förstklassiga material i form av utvalda skinnsorter och mocka, var och en valda för att passa varje modell och lyfta skons egenskaper på bästa sätt. Snyggt och bärbart till både vardag och fest. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Svarta
Vita
Bruna
Beigea
Blå
Rosa
Gråa
Pace

76 artiklar

Pace, Olbia Stretch
950 SEK
Din Sko
Pace, Bruck
900 SEK
Din Sko
Pace, Bruck
900 SEK
Din Sko
Pace, Asia Chelsea
950 SEK
Din Sko
Pace, Asia Chelsea
950 SEK
Din Sko
Pace, Asia Chelsea
950 SEK
Din Sko
Pace, Asia High Chelsea
950 SEK
Din Sko
Pace, Asia Lace Up
1200 SEK
Din Sko
Pace, Asia Lace Up
1000 SEK
Din Sko
Pace, Adventure
1000 SEK
Din Sko
Pace, Adventure
1000 SEK
Din Sko
Pace, Helston Lace Up Mid
1100 SEK
Din Sko
Pace, Helston Low Lace Up
1000 SEK
Din Sko
Pace, Hetton Lace Up
900 SEK
Din Sko
Pace, Hetton Lace Up
900 SEK
Din Sko
Pace, Loftus Chelsea
1100 SEK
Din Sko
Pace, Loftus Chelsea
1100 SEK
Din Sko
Pace, Helston Chelsea
1100 SEK
Din Sko
Pace, Jumbo High
1000 SEK
Din Sko
Pace, Jumbo High
1000 SEK
Din Sko
Pace, Neston Lace Up
1000 SEK
Din Sko
Pace, Varmfodrade Boots
999 SEK
Din Sko
Pace, Varmfodrade Boots
899 SEK
Din Sko
Pace, Boots
849 SEK
Din Sko

Skor från PACE

Vi är både stolta och glada över vårt märke PACE.Under PACE-paraplyet hittar du eviga klassiker i form av stilrena chelseaboots i skinn som bara blir skönare ju längre du bär dem. Och färgerna uppdateras med fingertoppskänsla efter årstid och trender så att du alltid kan välja mellan tidlösa svarta och bruna modeller och lite mer aktuella nyanser.

Skor i skinn och mocka

Inför varje höst och vinter lanserar vi också säsongsnyheter i form av höga boots med lite grövre sulor och med möjlighet att välja varmfodrade modeller för att hålla kylan borta och stilen på topp. Föredrar du dina höst-och vinterskor med snörning hittar du gott om riktigt coola kängor med högt skaft och utvalda detaljer som gör varje par lika stilrent som personligt. För dressade tillfällen eller när du helt enkelt vill steppa upp vardagslooken ett snäpp väljer du förslagsvis ett par av våra populära snörskor i slitstarkt skinn. Finns för både dam och herr och är lika snygga till kjolen eller jeansen som till ett par välsittande chinos. Perfekt mix av välklädd stil och casual attityd. Upptäck också PACE supersnygga mockaskor med snörning och skön sula, en modell som passar till allt i garderoben. För en sportigare look som fortfarande håller hög stilnivå är ett hett tips våra svarta och vita cleana sneakers i förstklassigt skinn – stilrena och klassiska sneakers som bör ingå i varje basgarderob och funkar lika bra på jobbet som till middagen på första daten.

Premiumskor designade i Varberg

För sommarhalvårets outfits finns det gott om sandaletter i fina material och med detaljer som lyfter vilken outfit som helst. Både klassiskt eleganta med klossig klack och soligt avslappnade kilsandaletter med espadrillinspirerad repsula. Hos PACE hittar du helt enkelt en mångfald av skor som alla är tillverkade med stor omsorg och designade av våra egna grymma skodesigners i Varberg. Premiumskor i skinn och mocka som överlever säsongstrender och blir dina trogna följeslagare under lång tid framöver om du ger dem lite kärlek och omsorg. Kika gärna in och titta på våra skovårdsprodukter och passa på att köpa rätt skydd och vård för dina PACE-skor. Men först – kolla igenom vårt aktuella sortiment och välj dina nya skor från PACE efter din smak och dina behov. När du gått in ditt första par är det stor chans att du blir beroende av den speciella PACE-känslan. Shoppa skorna online eller kom in till oss i din närmsta Din Sko-butik så hjälper vi dig rätt. Hoppas du hittar just dina favoriter!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.