Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Högklackade skor

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Stövlar

Vinterskor

Rea

Om du gillar skor så kommer du älska vår skorea. Här hittar du alla skor vi just nu säljer till sänkt pris. Shoppa skor till sänkt pris och få massor av nya stilar för mindre pengar. På vår REA hittar du skor till dam, barn och herr. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Rosa
Blå
Gråa
Gröna
Lila
Gula
Metallfärgade
Röda
Rea

167 artiklar

-50%
Vattentät
Leaf, Leaf Sandvik Waterproof
349.50 SEK 699 SEK
Stl. 31-39Din Sko
-50%
Vattentät
Lejon-Tex, Kängor
275 SEK 550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-50%
Xit, Chelsea Boots
199 SEK 399 SEK
Din Sko
-50%
Vox, Varmfodrade Boots
225 SEK 450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-35%
Ecco, Shape 60 Squared
1099 SEK 1699 SEK
Din Sko
-50%
Ecco, Shape Squared 35
749.50 SEK 1499 SEK
Din Sko
-50%
Fila, Strada F Wmn
449.50 SEK 899 SEK
Nilson Shoes
-50%
Vox, Chunky Sneakers
175 SEK 350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Recycled Materials
Attitude, Kängor
399.50 SEK 799 SEK
Din Sko
-31%
Ecco, Shape
1099 SEK 1599 SEK
Din Sko
-50%
Vattentät
Kavat, Varmfodrade Stövlar
424.50 SEK 849 SEK
Stl. 22-25Din Sko
-50%
Vattentät
Dinsko, Varmfodrade Sneakers
249.50 SEK 499 SEK
Stl. 25-30Din Sko
-50%
Gore-Tex
Ecco, Soft 7 Wedge W
849.50 SEK 1699 SEK
Ecco
-50%
Ecco, Shape 60 Squared
949.50 SEK 1899 SEK
Din Sko
-35%
Ecco, Elaine
1099 SEK 1699 SEK
Din Sko
-50%
Ecco, Shape Sculpted Motion 35
849.50 SEK 1699 SEK
Ecco
-50%
Ecco, Zipflex W
749.50 SEK 1499 SEK
Din Sko
-50%
Ecco, Zipflex W
749.50 SEK 1499 SEK
Din Sko
-50%
Vox, Chunky Sneakers
175 SEK 350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-50%
Zoey, Kängor
150 SEK 300 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
-35%
Ecco, Soft 7 Tred W
1099 SEK 1699 SEK
Ecco
-50%
Zoey, Kängor
175 SEK 350 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
-31%
Ecco, Zipflex W
1299 SEK 1899 SEK
Din Sko
-50%
Zoey, Kängor
175 SEK 350 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2

Shoppa skor på rea

Så många snygga skor, så få fötter att bära dem med. Men genom att fynda dina favoriter från DinSko, Skopunkten, Nilson Shoes och ECCO på vår REA kan du åtminstone variera dig mer utan att göra stora hål i plånboken. Här samlar vi alla de hundratals modeller som vi varje säsong säljer till riktigt bra REA-priser så att du alltid kan bära nya skor och våga chansa på de där coola bootsen, futuristiska sneakersen eller eleganta klackskorna du inte riktigt vågade shoppa till fullpris. Att vara skoälskare är att vilja ta nästa steg lite snyggare än det förra. Eller bekvämare för den delen. Vi som inte kan få nog av skor är alltid på jakt efter det där paret som får vardagen att kännas lite förhöjd eller festen att spraka lite extra. Och eftersom vår sko-REA alltid fylls på med nya godbitar varje säsong är ett hett tips att göra det till en del av din surfrutin att droppa förbi just den här sidan för att se vilka nya skor vi laddat upp med på vår REA. Här hittar du sneakers, festskor, snygga boots, rejäla kängor, somriga tygskor och sandaler, varmfodrade skor och vattentäta stövlar. För att bara nämna några av alla de fynd du kan göra på vår REA, oavsett vad det står i almanackan och vilka behov och önskemål du har.

REA PÅ VARUMÄRKEN

I vårt stora REA-utbud kan du hitta favoriter från välkända varumärken som Dr. Martens, Vagabond, Rieker, Viking, ECCO, Björn Borg, Tamaris och Steve Madden, för att bara nämna några få. Du hittar också massor av nedsatta skor från våra egna populära skomärken, såsom SoAll, LINEAR, PACE, Alley, Depeche, Clou och Lejon. Allt för att du ska kunna hitta nya skor som lyfter din befintliga stil till nya nivåer med skor i alla möjliga modeller, eller för att du ska våga och ha råd att kanske kliva utanför din komfortzon och testa något helt nytt. Du som normalt väljer skor som inte sticker ut och mest tycker att de ska skydda fötterna kanske upptäcker att du faktiskt trivs riktigt bra med att ta ut svängarna lite mer? Och du som är märkestrogen och inte gärna byter till något än det beprövade upptäcker kanske att den där coola sneakern eller kängan från ”grannmärket” är en superbra match till din övriga garderob och stil?

UPPDATERA DIN SKOGARDEROB TILL ÄNNU BILLIGARE PRIS

Vår ambition är alltid att erbjuda bra och snygga skor till så bra priser som möjligt. Genom att ytterligare sänka priserna på vår REA-avdelning kan du verkligen komma billigt undan när du uppdaterar skogarderoben. Och du, passa på att kika in på vår OUTLET också om du ändå är på fyndhumör – där är alla varor nedsatta med minst 50% av ordinarie pris. Passa på att fynda mer skor för mindre pengar på FEETFIRSTs REA och FEETFIRSTs OUTLET helt enkelt. Oavsett om du lustshoppar ett gäng nya skor för att du får feeling eller om du vill vara smart och klicka hem skorna du ändå behöver för säsongen till superbra priser. Shoppa dina nya REAskor online och upplev fyndkänslan när dina nya favoriter levereras och du provar dem till dina olika outfits. Vi hoppas att du kommer att trivas med dina nya fynd!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.