Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Snörskor

Tofflor

Vinterskor

Rea

Om du gillar skor så kommer du älska vår skorea. Här hittar du alla skor vi just nu säljer till sänkt pris. Shoppa skor till sänkt pris och få massor av nya stilar för mindre pengar. På vår REA hittar du skor till dam, barn och herr. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Blå
Rosa
Gröna
Gråa
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda
Orangea
Din Sko
Rea

291 artiklar

-58%
Xit, Nicol
199 SEK 480 SEK
Din Sko
-37%
Linear, Cervia
299 SEK 480 SEK
Din Sko
-58%
Linear, Cervia
199 SEK 480 SEK
Din Sko
-58%
Linear, Cervia
199 SEK 480 SEK
Din Sko
-58%
Linear, Cervia
199 SEK 480 SEK
Din Sko
-37%
Linear, Cervia
299 SEK 480 SEK
Din Sko
-47%
So All, Cesena
199 SEK 380 SEK
Din Sko
-47%
So All, Cesena
199 SEK 380 SEK
Din Sko
-47%
So All, Cesena
199 SEK 380 SEK
Din Sko
-40%
Xit, Bruqes
299 SEK 500 SEK
Din Sko
-60%
Xit, Bruqes
199 SEK 500 SEK
Din Sko
-37%
Xit, Nicol
299 SEK 480 SEK
Din Sko
-37%
Xit, Nicol
299 SEK 480 SEK
Din Sko
-40%
Attitude, Ortona
299 SEK 500 SEK
Din Sko
-60%
Attitude, Ortona
199 SEK 500 SEK
Din Sko
-55%
Comfort
So All, Dina
199 SEK 450 SEK
Din Sko
-60%
Xit, Ortona
199 SEK 500 SEK
Din Sko
-60%
Xit, Ortona
199 SEK 500 SEK
Din Sko
-37%
Linear, Cervia
299 SEK 480 SEK
Din Sko
-43%
So All, Aspen
199 SEK 350 SEK
Din Sko
-43%
So All, Aspen
199 SEK 350 SEK
Din Sko
-43%
So All, Aspen
199 SEK 350 SEK
Din Sko
-43%
So All, Aspen
199 SEK 350 SEK
Din Sko
-55%
Comfort
So All, Dina
199 SEK 450 SEK
Din Sko

Shoppa skor på rea

Så många snygga skor, så få fötter att bära dem med. Men genom att fynda dina favoriter från DinSko och Skopunkten på vår rea-sida kan du variera dig mer utan att göra stora hål i plånboken. Här samlar vi alla de hundratals modeller som vi varje säsong säljer till riktigt bra REA-priser så att du alltid kan bära nya skor och våga chansa på de där coola bootsen, futuristiska sneakersen eller eleganta klackskorna du inte riktigt vågade shoppa till fullpris. Att vara skoälskare är att vilja ta nästa steg lite snyggare än det förra. Eller bekvämare för den delen. Vi som inte kan få nog av skor är alltid på jakt efter det där paret som får vardagen att kännas lite förhöjd eller festen att spraka lite extra. Och eftersom vår skorea alltid fylls på med nya godbitar varje säsong är ett hett tips att göra det till en del av din surfrutin att droppa förbi just den här sidan för att se vilka nya skor vi laddat upp med på vår rea. Här hittar du sneakers, festskor, snygga boots, rejäla kängor, somriga tygskor och sandaler, varmfodrade skor och vattentäta stövlar. För att bara nämna några av alla de fynd du kan göra på vår REA, oavsett vad det står i almanackan och vilka behov och önskemål du har.

Skorea på våra varumärken

I vårt stora reautbud kan du hitta dina favoriter från våra egna populära skomärken, såsom SoAll, Linear, PACE, Alley, Depeche, Clou och Lejon. Allt för att du ska kunna hitta nya skor som lyfter din befintliga stil till nya nivåer med skor i alla möjliga modeller, eller för att du ska våga och ha råd att kanske kliva utanför din komfortzon och testa något helt nytt. Du som normalt väljer skor som inte sticker ut och mest tycker att de ska skydda fötterna kanske upptäcker att du faktiskt trivs riktigt bra med att ta ut svängarna lite mer?

Uppdatera din skogarderob till ännu billigare pris

Vår ambition är alltid att erbjuda bra och snygga skor till så bra priser som möjligt. Genom att ytterligare sänka priserna på vår rea-avdelning kan du verkligen komma billigt undan när du uppdaterar skogarderoben. Och du, passa på att kika in på vår OUTLET också om du ändå är på fyndhumör – där är alla varor nedsatta med minst 50% av ordinarie pris. Passa på att fynda mer skor för mindre pengar på FEETFIRSTs REA och FEETFIRSTs OUTLET helt enkelt. Oavsett om du lustshoppar ett gäng nya skor för att du får feeling eller om du vill vara smart och klicka hem skorna du ändå behöver för säsongen till superbra priser. Shoppa dina nya reaskor online och upplev fyndkänslan när dina nya favoriter levereras och du provar dem till dina olika outfits. Vi hoppas att du kommer att trivas med dina nya fynd!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.