Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Högklackade skor

Lågskor

Outdoor och trekking

Sandaler

Remsandaler

Slip in

Skotillbehör

Sneakers

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Sandaler

Ingen riktig sommar utan ett par sköna sandaler. När vädret blir varmare och solen skiner vill man ju bara släppa ut tårna och vicka på dem i friska luften. Den där känslan när det bara är att glida i ett par somriga sandaler och gå ut i den ljumma luften är svårslagbar. Så se till att uppdatera garderoben med säsongens sandaler och var redo för allt från strandlivet till trädgårdsfesten i sommar. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
35
36
37
38
39
40
40.5
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Bruna
Blå
Gråa
Gröna
Metallfärgade
Nilson Shoes

52 artiklar

Xit, Thelma Slipper Quilt Beige
450 SEK
Nilson Shoes
Xit, Thelma Slipper Quilt Blk
450 SEK
Nilson Shoes
Dr Martens, Blaire
1399 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Regina Ring Strass
599 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Regina Elastic
550 SEK
Nilson Shoes
Duffy, Celia Slip-In
550 SEK
Nilson Shoes
Duffy, Celia Slip-In
550 SEK
Nilson Shoes
Xit, Timmy Plain
450 SEK
Nilson Shoes
Duffy, Celine X
399 SEK
Nilson Shoes
Duffy, Celine X
399 SEK
Nilson Shoes
Birkenstock, Arizona Soft
999 SEK
Nilson Shoes
Skinn
Rieker, Regina Slipin
550 SEK
Nilson Shoes
Skinn
Rieker, Silvia Straps
699 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Ariaccia
650 SEK
Nilson Shoes
Skinn
Tamaris, Cary
699 SEK
Nilson Shoes
Skinn
Tamaris, Pia Plaited
599 SEK
Nilson Shoes
Skinn
Tamaris, Pia Plaited
599 SEK
Nilson Shoes
Skinn
Tamaris, Cary
699 SEK
Nilson Shoes
Skinn
Tamaris, Lea 2 Strap
450 SEK
Nilson Shoes
Skinn
Tamaris, Lea 2 Strap
450 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Dina
699 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Regina Studs
650 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Silva Velcro
599 SEK
Nilson Shoes
Rieker, Dina X
650 SEK
Nilson Shoes

Shoppa sandaler för alla

Sandaler är en favoritsko sedan åtminstone några tusen år tillbaka (det kallas romarsandaler och gladiatorsandaler av en anledning!) är de ju så tidlösa och mångsidiga. Det är därför de är lika omistliga under lata dagar vid poolen och på stranden, när du flanerar i en storstad och till avslappnade festkvällar och på uteserveringen. Matcha med ett par jeansshorts eller bär dem till badkläderna på dagen och styla upp med ett par byxor eller en kjol till kvällen. Och det bästa är såklart att variera sin sandalstil för olika tillfällen. Ett par enkla slip-ins eller poolslides är perfekta att glida i för lediga semesterdagar i solen medan ett par snygga remsandaler passar utmärkt för shoppingrundan eller eftermiddagsdrinken. Hos FEETFIRST hittar du självklart favoritsandalerna för både dam, barn och herr och från massor av märken. För att börja med en evigt ung klassiker har vi ett stort utbud av Birkenstocks sandaler. Deras ikoniska modell Arizona till finns i klassiskt utförande och i uppdaterade varianter i material och färger som alltid är lika tidlösa som samtida. Med sin supersköna fotbädd och sofistikerade design är det inte konstigt att denna sandal är lika populär på kontoret som på catwalken numera. Från LINEAR hittar du våra egendesignade sandaler i hög kvalitet och med modern touch som är lika sköna att använda som innetoffla som avslappnad sommarsandal. Snygga och bekväma slip-in-sandaler för hela familjen hittar du också från LEJON, både med sula i klassisk korklook och barnvänliga leksandaler i ultralätt material med hälrem. Lite mer dressade damsandaler med snygga remmar och detaljer som sticker ut finns i snygga utföranden från Rieker, SoAll och Vox bland andra.

Sandaler för både aktiva och lata dagar

Och om du tillhör dem som gärna utmanar dig själv under semestern med utflykter och vandringar erbjuder vi riktigt bra vandringssandaler och hikingsandaler från ECCO, LEJON och Leaf för att bara nämna några märken. Dessa sandaler har slitstarka detaljer och lite tjockare, greppvänlig sula för att vara sköna och stabila även på ojämna underlag. Dessutom sitter de bra på foten med reglerbara remmar för anpassad passform.

Ja, som sagt, sandaler kan användas för de flesta tillfällen under sommaren. Klicka hem dina nya sandaler inför den varmare säsongen så att du är redo för allt – från semesterloja dagar till utmanande äventyr! Kika runt, klicka hem och invänta leveransen med dina nya sandaler. Eller besök våra fysiska butiker och få kunnig hjälp från vår personal.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Poäng

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) genererar poäng. För att poäng ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se.

Poäng beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll genererar poäng.

Du kan också tjäna poäng genom att delta i andra aktiviteter som genererar poäng och som klubben då och då erbjuder.

Poängen du tjänat in är personliga och kan ej föras över på annan person eller medlem.

De poäng du har tjänat vid köp av en vara dras bort från ditt medlemskonto om du returnerar varan.

Dina poäng baseras på 12 månader efter intjäningsdagen.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.