Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Sandaletter

I vårt sortiment hittar du allt du kan önska dig av ett par snygga sandaletter, från den klassiskt enfärgade svarta med klossig klack till somrigt avslappnade remsandaletter på kilklack och fina mockasandaler som funkar till allt. Mellan maj och augusti kan du i princip ta dig genom livet med bara denna ljuvliga sko och ändå vara lika snygg och bekväm på jobbet, festen och semestern. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Rosa
Gröna
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda

58 artiklar

Alley, Elka
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Castello
480 SEK
Din Sko
Xit, Castello
480 SEK
Din Sko
Alley, Elka
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Elka
480 SEK
Din Sko
Xit, Elka
480 SEK
Din Sko
Alley, Elka
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Elka
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Jackie
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Jackie
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Jackie
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Corato
480 SEK
Din Sko
Xit, Corato 3
480 SEK
Din Sko
Xit, Corato 3
480 SEK
Din Sko
Alley, Chiari
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Chiari
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Chiari
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Chiari
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Chiari 2
480 SEK
Din Sko
Xit, Chiari 2
480 SEK
Din Sko
Xit, Chiari 2
480 SEK
Din Sko
Xit, Chiari 2
480 SEK
Din Sko
Xit, Corato 3
480 SEK
Din Sko
Xit, Tor
500 SEK
Din Sko

Shoppa sandaletter

Det finns vissa sorters skor som liksom bara är helt självklara och inte kan ersättas av andra. Sandaletter är ett mycket bra exempel. Den har sandalens avskalade luftighet samtidigt som den har klackskons upphöjda elegans, vilket innebär att du kan bära sandaletter till både vardagskjolen och till festoutfiten. Allt handlar om hur du matchar dina sandaletter och vad du satsar på för färg, material och detaljer till exempel.

Sandaletter och sommar hör ihop!

Den öppna designen gör sandaletten till en given sommarfavorit som aldrig sviker. Det spelar ingen roll om du ska ta en sväng på stan för lite shopping och en fika med en vän, laddar för sommarkvällens trädgårdsfest eller är inbjuden till bröllop – du kan alltid lita på att det finns ett par sandaletter som är redo för uppdraget. Numera kan du välja på en uppsjö olika modeller och stilar beroende på tillfälle och smak. Klackhöjden sträcker sig från en riktigt bekväm kilklack på några centimeter till raka, höga klackar som ger ett rejält lyft. Du hittar sandaletter med riktigt smala remmar där nästan hela foten får fritt spelrum och du kan välja modeller med breda band som täcker mer av foten. Om du föredrar bekvämlighet och sportigt mode satsar du på ett par ”sneakersandaletter” på superskön mjuk sula som du utan problem kan gå hela dagen och kvällen i medan du hittar sandaletter med mer klassisk design i skinn eller skinnimitation och rak hög klack för en tidlös och elegant look.

Vilka sandaletter föredrar du?

Vill du hålla dig till en nedtonad enfärgad variant kan du välja mellan svart, beige och brun medan du som föredrar lite extravagans satsar på remmar i metallic eller kanske ett snyggt mönster på remmarna. Förutom de traditionella sandaletterna med spännen runt hälen eller vristen finns snygga modeller med sling-back, som mules, slip-ins och andra varianter. Som sagt, när det kommer till sandaletter är det fritt fram att välja efter dina personliga preferenser. Så passa på att fylla på skogarderoben med sandaletter inför våren och sommaren och du har alltid ett par skor som garanterat lyfter din stil, till vardags såväl som till fest. Du shoppar dina nya sandaletter online, smidigt och säkert, eller besöker din närmsta Din Sko eller Skopunkten-butik för personlig service. Och du – njut varje dag i dina nya favoriter

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.