Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Högklackade skor

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Babyskor

Finns det något härligare än babyskor? De första stegen, trevande upptäcktsfärder och viljan att komma på fötter igen och igen. Våra babyskor hjälper barnet att få de bästa förutsättningarna inför den nya värld som öppnar sig när de kan ta sig fram själva. Bra passform, lätta att ta på, bekväma att bära och såklart fina att se på. Upptäck och shoppa babyskor för alla små fötter! Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten

Följande filter gav ingen träff:
skopunkten-granby-kopstaden-uppsala

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
33
34
35
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Rosa
Gröna
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda

100 artiklar

Mino, Bisse Basic
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Mino, Bisse Basic
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Mino, Goody Ballerina
200 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Hiking Velcro
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Hiking Velcro
300 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Salem Sporty
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Salem Sporty
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Bobo
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Junos
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Skate Midcut
320 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Lejon, Salem Sock Butterfly
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Salem Velcro Faded
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Juno
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Juno
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, Juno
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Lejon, Newly Baby Low Velcro
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Linear, Bobo
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Linear, Bobo Sandal
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Mino, Bisse High Veclro
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Mino, Bisse High Velcro
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Juno Lace Up
300 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Lejon, Newly Retro Low Baby
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Indoor Baby Jogger
280 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Diamond
150 SEK
Stl. 22-30Din Sko

Shoppa babyskor för de minsta

Eftersom barn i början av sin upprätta karriär gärna kryper och skrapar tårna i marken mellan stegen hittar du ett stort utbud av babyskor med förstärkt tåhätta i vårt utbud. Allt för att barnet ska kunna utforska omgivningarna så fritt som möjligt och du som förälder ska slippa slita ditt hår när skotårna skrapar i asfalten eller gruset. I vårt babysortiment har vi också laddat upp med gott om lätta kängor och sneakers med högt skaft som ger bra stöd och stabilitet när ovana fötter ska ut på äventyr. Är det något små barn alltid bör ha minst ett par av är det såklart gummistövlar. Denna guds gåva till småbarnsföräldrar (och barnen själva, såklart ;)) funkar egentligen året runt när det regnar eller lekplatsen är geggig. Alla som har varit ute och lekt i regnigt och blött väder vet att det är något magnetiskt med vattenpölar som gör att barn upp till ca 4 år omöjligt kan motstå att plaska loss i dem. Då hjälper det inte att påpeka att jympadojjorna eller sandalerna inte är särskilt lämpade för ändamålet… bättre då att låta barnen plaska loss med ett par vattentäta gummistövlar med tillräckligt högt skaft för att vara på den säkra sidan.

Brett utbud av babyskor

För vinterleken är förstås prio ett att hålla fötterna varma. Inget blir kul om man fryser om fötterna, särskilt inte för små barn. Från Kavat, Mino, LINEAR och ECCO, för att nämna några av våra märken för babyskor, hittar du stövlar och kängor som klarar både minusgrader och snö med bravur och samtidigt är smidiga nog för att främja lek och bus. Och när sommarens sol värmer och det vankas (solskyddad) lek är ett par luftiga sneakers eller sandaler perfekta val. De både skyddar fötterna och ger en skön svalka när det är varmt. Kavat, ECCO och våra egna modeller från Skopunkten och DinSko erbjuder gott om alternativ här.

Vi har samlat hela vårt utbud av babyskor på den här sidan så att du smidigt kan scrolla fram dina favoriter. Vi hoppas du hittar vad du söker och de nya skorna får vara med om mycket spännande! Shoppa babyskor online eller besök någon av våra många butiker för tips och råd.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.