Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Högklackade skor

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Ballerinaskor

Ballerinaskor, eller ballerinas, är en mångsidig skomodell som funkar lika bra för liten som för stor, för en dag på stan eller den dressade kontorslooken som till kvällens middag eller kalas. Med ett par (eller fler) noggrant utvalda ballerinaskor är man redo att med små medel fixa till en outfit som kvalar in i de flesta sammanhang. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Följande filter gav ingen träff:
skopunkten-granby-kopstaden-uppsala

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Rosa
Gråa
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda
Orangea

66 artiklar

Xit, Jojo
250 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Bea
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Candy
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Candy
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Mino, Goody Ballerina
200 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Indie Ballerina
180 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Indie Ballerina Glitter
180 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Bea
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Wendy
250 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Alley Comfort, Bea
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley Comfort, Bea
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Lanto
250 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Mino, Lanto Ballerina
150 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Ds.Lanto Butterfly
180 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Lanto Ballerina Unicorn
180 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Jasmin
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Menorca
280 SEK
Din Sko
Xit, Menorca
280 SEK
Din Sko

Shoppa ballerinaskor - en klassiker som håller

Med sin enkla och tidlösa design är ballerinas en självklar bassko i garderoben som trots sin karakteristik och minsta gemensamma nämnare kan varieras i det oändliga. Både när det gäller hur du matchar dem och i detaljerna och materialet som skiljer en ballerinasko från en annan. Det finns modeller som är väldigt stilrena i fint och följsamt skinn, det finns ballerinaskor med snygga spännen eller detaljer på tån och det finns sportiga ballerinas med helgjuten gummisula för en modern touch.

Vad är hemligheten med ballerinaskor?

Varför är då ballerinaskor så älskade? Hur kommer det sig att nya generationer kvinnor ständigt återupptäcker denna klassiska sko? Ett svar kan vara dess långa historia som tyder på att den fyller ett behov över tid. Ursprunget till dagens ballerinasko finns så långt tillbaka som på 1500-talet, i bemärkelsen klacklös sko med omslutande ovandel. Via den utpräglade balletskon har den sedan fortsatt att utvecklas och idag finns som bekant ballerinas i alla möjliga varianter. Gemensamt är att den saknar eller har en mycket tunn klack och att den är nätt och behändig på foten. En annan självklar orsak till populariteten är att den är ett betydligt mer bekvämt alternativ till höga klackar och ändå utstrålar dressad stil, en sko du kan bära hela dagen och/eller kvällen med bibehållen komfort.

Ballerinaskor för damer, kvinnor och tjejer!

Hos oss på FEETFIRST hittar du ballerinaskor till både kvinnor och yngre tjejer. Välj och vraka bland ballerinas i alla prisklasser och material, med eller utan detaljer som sticker ut. Här hittar du modeller med krokoprägling och snakemönstrat skinn, stilrena varianter i enfärgat skinn eller tyg, med fina metalldetaljer eller helt clean ovandel, med rem över foten eller som slip-in, i svart, brunt eller mer färgglada nyanser. Kort sagt: ballerinas är alltid rätt, till både vardags och fest och allt däremellan. Välj rätt stilnivå till rätt tillfälle så kan det aldrig bli fel med dina nya ballerinaskor. Shoppa dina nya ballerinaskor online eller i butik och ta första steget mot en lättare elegans!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.