Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Högklackade skor

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Finskor för herr och barn

Finskor och snygga skor -vad är skilladen? Snygga skor kan vara i vilken modell som helst – det finns ju snygga sneakers, snygga stövlar, snygga kängor och snygga sandaler. När vi pratar om finskor tänker vi mer på de där skorna som plockas fram när det är något utöver vardagen som står på schemat. Typ födelsedagskalas, fest, bröllop eller julfest kanske. Det är då ett par nya finskor kan vara bra att ha på lut i garderoben. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Följande filter gav ingen träff:
skopunkten-granby-kopstaden-uppsala

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Bruna
Rosa
Gråa
Lila
Metallfärgade

29 artiklar

Dinsko, Chicago
450 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Stepside, Payton
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Payton Derby Pu
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Emil
250 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Linear, Wendy
250 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Stepside, Nico
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Lanto
250 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Iguassu, Ango
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Paul
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Paul Classic
550 SEK
Din Sko
Mino, Lanto Ballerina
150 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Ds.Lanto Butterfly
180 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Lanto Ballerina Unicorn
180 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Jasmin Bow
180 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Carroll Strap
300 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Pace, Nicola
850 SEK
Din Sko
Iguassu, Payton
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Payton
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Payton
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Randalf Lace Brown
600 SEK
Din Sko
Dinsko, Lanto
200 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Zoey, Jasmin Glitter
150 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Ballerinaskor
199 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
-33%
Iguassu, Randalf Lace Blk
399 SEK 600 SEK
Din Sko

Shoppa finskor för festliga tillfällen till herr och barn

När är det dags att plocka fram ett par finskor? Ja, helt enkelt vid tillfällen när man vill klä upp sig lite, unna sig att dressa sig lite extra både när det gäller kläder och skor. Men självklart kan även finskor innebära olika saker för olika människor, det finns ju som tur är inte bara ett par som ska passa alla smaker! Är du en person som är bekväm i kostym och kanske bär en dressad ”uniform” på jobbet är du redan bekant med olika slags klassiska finskor. Kolla då in vårt välvalda sortiment av stilrena snörskor i äkta skinn i brunt eller svart.

Finskor från våra favoritmärken

Dressade snörskor i moderna men tidlösa snitt hittar du från ECCO – lika snygga som sköna skor med flexibel sula och skinn med fräsch lyster. Från riktigt klassiska derbyskor med kort snörning till något mer vardagliga finskor med gummisula och snygga sömmar. Välj färgen och designen som får just dig och din stil att lyfta när du vill trimma din outfit.

Men du behöver inte gå över ån efter vatten – finskorna för herr på DinSko håller riktigt hög klass, både i kvalitet och stil! Bland våra egna varumärken på DinSko hittar du snajdiga snörskor från bland andra Iguassu, dressade modeller i skinnimitation till bra priser. Om du föredrar äkta skinn erbjuder vi supersnygga finskor från PACE, dressade skor med stilren siluett som är både världsvana och personliga.

Fynda finskor för festen

Vill du kanske passa på att fynda finskor inför kommande högtider och tillfällen längre fram? Bunkra upp med lite läckra skor så att du kan variera din stil på middagen, festen och företagseventet? Kolla in vår fasta avdelning med skor till nedsatta priser, REA. Här finns även finskor för herr och barn till riktigt bra priser – alltid värt en titt!

Och på tal om finskor för barn – självklart ska även de små kunna klä upp sig och känna sig lite extra fina när det vankas kalas. Hos oss på FEETFIRST hittar du både snörskor och sandaler som passar perfekt till födelsedagen eller avslutningen!

Så, oavsett om du bär finskor varje dag eller helst går i sneakers men vill vara beredd – botanisera bland derbyskor, skinnskor, mockaskor, bruna skor, svarta skor, eleganta snörskor och allt vad finskor heter. Vi är övertygade om att du hittar skorna som lyfter stilen när du vill dressa upp. Shoppa online eller i butik och var redo för nästa fest! Tack för att du handlar hos FEETFIRST.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.