Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Högklackade skor

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Höga sneakers

Låga sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Sneakers

Välkommen till avdelningen för sneakers, med höga, låga och chunky sneakers. Låt oss gissa: du äger minst ett par sneakers som du inte tränar och sportar i? Sneakerns resa från just sportsko till sportig vardagssko har svept över hela världen och idag är sneakers såväl avslappnad komfort som dressad fashion. Och det är ju egentligen självklart, eftersom ett par riktigt sköna och snygga sneakers funkar till det mesta. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Följande filter gav ingen träff:
skopunkten-granby-kopstaden-uppsala

Dessa filter har därför exkluderats. Produkterna som visas matchar dina övriga valda filter.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Rosa
Gröna
Gråa
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda
Orangea

688 artiklar

Lejon, Bailey
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Ollie
550 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Lejon, Sky Sock Black
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Bailey Low Velcro
300 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Jessi Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Skinn
Pace, Steven
800 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Steven
800 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Arzano
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Cherie
450 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Sud Slip-On
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ugan W
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Ugan W
550 SEK
Din Sko
Iguassu, Uganda Knit
550 SEK
Din Sko
Iguassu, West Casual
550 SEK
Din Sko
Iguassu, West Casual
550 SEK
Din Sko
Lejon, Jamie Sport
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Halo
550 SEK
Din Sko

Shoppa sneakers för alla

Om du bara fick använda en typ av skor resten av livet, vilka skulle du välja? De ska alltså funka såväl till vardags som till fest, på jobbet och på promenaden, året runt. [plats för några sekunders funderingar…och redan ungefär NU tror vi att du har kommit fram till svaret]. Just det: Sneakers. Eller hur? Som vardagssko är ju sneakern nästan självskriven med sin komfort, sportiga look och sin förmåga att passa till nästan allt i klädgarderoben. Och ja, sneakers är ju absolut gångbara även på de flesta fester och kan ge en perfekt balans genom att balansera stilnivån till en dressad outfit eller som ledig men välklädd look till mer informella bjudningar och middagar. Skulle du bli bjuden på Nobelmiddagen eller inbjuden till slottet för en bättre fika med kungafamiljen blir det möjligen lite knepigt, men skulle det hända får du höra av dig så löser vi det (lite roligt att föreställa sig kungen framträda officiellt i ett par sneakers, förresten. ”Kära medborgare…”;). Okej, nu hamnade vi lite utanför banan här.

Sneakers till jobbet - javisst!

Till jobbet går det för de flesta av oss alldeles utmärkt att sporta ett par snygga sneakers, dessutom ger de skön dämpning och är skonsamma om du står och går på ett hårt golv på dagarna eller rör dig mycket i tjänsten. Vårt sortiment är stort och om du är ute efter sneakers med speciella funktioner är det bara att välja och vraka. Vi har sneakers med luftig mesh och svala sulor i skinn som håller fötterna fräscha även långa arbetsdagar och på sommaren. Det finns också gott om modeller med lite högre skaft och kraftigare sula, chunky sneakers, för dig som behöver bättre stöd för foten och rör dig mycket på ojämna och krävande underlag. Jobbar du i kontorsmiljö där klädkoden är någorlunda liberal är vårt tips att satsa på ett par stilrena sneakers, kanske enfärgade, i en modell du trivs i varje dag. För att dina kolleger ska trivas med d i g varje dag kan det vara läge att variera mellan ett par olika uppsättningar sneakers dock…

Sneakers på vintern - Självklart!

Men på vintern går det väl ändå inte att slira omkring i ett par lätta sneakers med cupsole och frysa fötterna av sig i minusgraderna?! Du anar svaret – sneakers på vintern går självklart bra det också, åtminstone sex av veckans sju dagar. Bor du i de södra delarna av landet är det ju faktiskt ganska sällsynt med riktiga vargavintrar med långa perioder av sträng kyla och mycket snö. Och en typisk skandinavisk vinterdag består trots allt rätt ofta av temperaturer runt nollan eller några plusgrader, grått väder men ingen större dramatik. Då klarar man sig i regel bra med ett par klassiska låga sneakers eller ett par slip on, särskilt om utevistelserna under vardagar mest handlar om att ta sig från hemmet till bilen eller bussen och sedan några korta steg eller en liten promenad till jobbet eller skolan. På senare år har det också kommit snygga sneakers med höga skaft varmfoder och rejäla, greppsäkra sulor så även vid snö och kyla kan du välja dina favoriter för en snygg, avslappnad och bekväm stil.

Så, nu är det bara att klicka runt bland alla våra sneakers och välja dem som passar just dig bäst. Du shoppar smidigt dina nya sneakers från FEETFIRST online och väljer själv om du vill få dem hemlevererade eller hämta ut dem i någon av våra butiker eller ditt närmaste utlämningsställe.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.