Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skotillbehör och accessoarer
Produkter

Skotillbehör

Hälkuddar och fotstöd

Impregneringsspray

Skoborstar

Skohorn och övrigt

Skokräm och skovax

Skorengöring

Skosnören

Sulor

Impregneringsspray

Med en bra impregneringsspray lägger du en bra grund till att skydda dina skor och ge dem längre livslängd. Här hittar du impregnering till dina skor för skinn, mocka, nubuck och textil som ger varje material anpassat skydd mot fukt och smuts. Glöm inte vårt särskilt effektiva impregneringsspray med vattenavvisande egenskaper. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
One-Size
Skotillbehör och accessoarer

3 artiklar

Springyard, Shoe Protect
89 SEK
Din Sko
Eco Proofer
180 SEK
Din Sko
Stain Protector
70 SEK
Skopunkten

Impregnering för skor

Om du bara ska investera i en skovårdande produkt är vårt tips en bra impregneringsspray. Den lägger grunden för att dina skor ska hålla sig fräscha länge och få ett långt och lyckligt liv tillsammans med dig. Genom att göra skon motståndskraftig och avvisande mot både väta och smuts skapar impregneringen ett yttersta skydd för dina skor, en slags första försvarslinje om man så vill. Det fina med våra impregneringsprodukter är också att de inte påverkar materialets funktion och andningsförmåga – de gör bara det jobb de är skapade för att utföra och låter i allt övrigt dina skor behålla sina ursprungliga egenskaper. Att de dessutom är miljövänliga och inte innehåller skadliga flourkarboner är ett stort plus för både dig och miljön.

Rätt impregnering till rätt material

Vårt silikonbaserade impregneringsspray är en riktig allround-hjälte som du kan använda på mocka, nubuck, släta skinn och läder, syntetmaterial och textil. Perfekt när du snabbt och enkelt vill förhindra att regn och smuts tränger in i skomaterialet. För dig som i första hand är ute efter ett riktigt bra vattenavvisande impregneringsspray rekommenderar vi vårt Impregnering Waterproof från Springyard i en behändig flaska med pumpfunktion. Den portionerar ut sprayen i lagom doser så att du enkelt kan behandla dina skor med ett jämnt och anpassat lager impregnering. Den här produkten är speciellt lämplig för släta läder, mocka, nubuck och textil och har tagits fram med särskilt fokus på att skydda mot snö, regn och annan väta. Självklart har den också smutsavvisande egenskaper och kan därför användas mot båda dessa ovälkomna fiender till dina skor. Du behöver alltså inte köpa ett separat smutsskyddande impregneringsspray när du satsar på denna produkt.

Behandla dina skor regelbundet

Vår egen vattenskyddande impregnering kommer i en klassisk sprayflaska som du behändigt applicerar genom att spraya skon från ett par decimeter i ett jämnt lager. Denna Waterproofer passar perfekt när du vill skydda dina skor med material av släta läder och skinn, mocka, nubuck och textil mot regn och snö. Genom att regelbundet behandla dina skor med vattenavvisande impregnering bygger du upp ett bättre skydd och håller dina skor fräscha och bibehåller materialets egenskaper längre.

Impregnera skorna för alla väder

Så vårt råd är att alltid ha en bra impregneringsspray mot väta och smuts till dina skor. Det är ett relativt billigt och enkelt sätt att ta hand om dina skor – du kommer att märka skillnaden, inte minst med våra skandinaviska höstar och vintrar i åtanke. Klicka hem online eller köp din skoimpregnering i närmaste butik och ta hand om dina favoritskor så håller de längre. Tack för att du shoppar hos FEETFIRST.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.