Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skotillbehör och accessoarer
Produkter

Skotillbehör

Hälkuddar och fotstöd

Impregneringsspray

Skoborstar

Skohorn och övrigt

Skokräm och skovax

Skorengöring

Skosnören

Sulor

Skokräm och skovax

I vårt sortiment av skokräm och skovax hittar du produkter som hjälper dig ta hand om dina skor, oavsett material och typ av sko.  Och det är verkligen värt att lägga lite tid och en slant på bra skovårdsprodukter – dels förlänger du livet på skorna, dels tjänar du i längden på att ta hand om dina skor så att du kan bära dem i flera säsonger. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
One-Size
Svarta
Skotillbehör och accessoarer

3 artiklar

Springyard, Leather Fix Up
79 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Cream Black
69 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Cream Neutral
69 SEK
Din Sko

Hitta rätt skokräm och skovax för dina skor

Med rätt skovård håller du dina skor fräscha, rena och hela längre. Med utgångspunkt i de tre stegen rengöra, vårda och skydda hjälper vi dig gärna att hitta rätt skokräm och skovax för dina behov. Och förutom att det är smart ur ekonomisk synpunkt så blir ju många skor bara skönare ju mer du bär dem och sätter din prägel på dem!

Vilken skokräm skall du satsa på?

Låt oss börja med att gå igenom några olika typer av skokrämer och hur de fungerar. För dina mocka- och nubuckskor är det särskilt viktigt att du ger dem lite kärlek och omvårdnad. Det här är känsliga skinntyper som lätt blir dassiga och förlorar sin lyster om de inte tas omhand. Med en flytande skokräm avsedd just för mocka och nubuck håller du dina skor fräscha, återger dem sin lyster och förhindrar att de torkar ut. Till dina skinnskor använder du en motsvarande skokräm för skinn och läder som dels ger glans, dels skyddar mot smuts och väta. Med regelbunden användning ökar också livslängden på dina skinnskor eftersom de blir mer motståndskraftiga. Välj mellan neutral, brun och svart skokräm beroende på vilka skor du ska behandla.

Välj skovård efter skotyp

Utgå från skornas material och de utmaningar du möter i form av smuts, väder och användning och bygg upp ett litet skovårdskit för dina behov. Det är en bra investering för dig och dina skor som du kommer att ha glädje av under lång tid framöver. Här hittar du information om skötselguider och skovård, produkter och beställer smidigt dem du vill ha online från oss på FEETFIRST. Självklart hjälper vi dig gärna också i någon av våra många butiker om du vill ha tips och råd om hur du bäst tar hand om dina skor och vilka produkter du bör satsa på. Oavsett vilket så hoppas vi du hittar vad du söker i form av skokrämer och skovax här hos oss.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.