Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skotillbehör och accessoarer
Produkter

Skotillbehör

Hälkuddar och fotstöd

Impregneringsspray

Skoborstar

Skohorn och övrigt

Skokräm och skovax

Skorengöring

Skosnören

Sulor

Skorengöring

Behåll skornas lyster och fräschör med rätt skorengöring. Med hjälp av ett smart urval artiklar, såsom skoborste, putsduk och rengöringsspray har du alla förutsättningar att låta dina nya skor kännas nya även efter månader och år av användning. Gör det till en vana att rengöra dina skor med jämna mellanrum – ett liten insats som gör stor skillnad! Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
One-Size
Skotillbehör och accessoarer

5 artiklar

Springyard, Cleaning Kit
159 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Cleaner
69 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Polishing Cloth
30 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Wipes
59 SEK
Din Sko
Springyard, Cleaning Block
60 SEK
Din Sko

Skorengöring hos FEETFIRST

Se på dina skor – andra gör det! Ungefär så lät den slogan som skulle få svenskarna att bry sig om sina skor på 50-talet. Och det som var sant då är sant nu. Bland det första som möter blicken (efter blicken möjligen) när du träffar en ny människa är skorna. Vi har en tendens att mönstra varandra uppifrån och ner och då blir skorna viktiga för intrycket vi ger och får av varandra. Med andra ord, se till att hålla skorna rena och fräscha för att göra ett gott intryck i vardagen. För att inte tala om på första daten, affärsmötet eller söndagsmiddagen. För oavsett hur lite du vistas i miljöer med vått underlag, smuts och slask så kommer dina skor utsättas för partiklar och stänk från omgivningen. Tänk en trottoar i stan under vinterhalvåret så är du med på vad vi menar. Som tur är finns det bot. Med lite smarta produkter för skorengöring är det ingen katastrof om dina favoritskor blir smutsiga eller fläckiga. Låt oss gå igenom vad ett bas-kit kan bestå av!

Rengöringssten

En rengöringssten är det mest naturliga sättet att göra rent dina skor på. Med denna sten borstar du varsamt dina skor utan andra produkter inblandade. Ett perfekt första steg när du ska rengöra dina skor i mocka, canvas och nubuck, alltså material med lite grövre struktur.

Rengöringsskum

Rengöringskum säljs i en smidig pumpflaska som har självlöddrande skum som rengör alla material och är skonsam mot läder och andra känsliga material. Tar bort smuts utan att påverka materialets naturliga egenskaper. Smidig att använda och lätt att applicera med ett lätt tryck på pumpen.

Putsduk

En putsduk är en mjuk duk av hög kvalitet som är optimal för skoputsning. Fungerar utmärkt när du smörjer in dina skinnskor med olja eller kräm och går att tvätta i tvättmaskin.

Skorengöringskit

Skorengöringskit är ett behändigt litet kit med det viktigaste för din skorengöring som fungerar på alla skomaterial. Innehåller en rengöringsborste i trä med kraftig borst, i flaska skumrengöring med pump och en slitstark putsduk i mikrofiber. Perfekt för dig som vill hålla dina skor rena och fräscha, eller som present till en skoälskare i din närhet.

Utgå från dina skor och hur du använder dem, sedan är det bara att plocka ihop den skorengöring som passar dig och dina skor bäst. Du shoppar smidigt dina produkter online här på FEETFIRST eller i någon av våra många DinSko- och Skopunkten-butiker. Ta hand om dig (och dina skor).

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.