Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skotillbehör och accessoarer
Produkter

Skotillbehör

Hälkuddar och fotstöd

Impregneringsspray

Skoborstar

Skohorn och övrigt

Skokräm och skovax

Skorengöring

Skosnören

Sulor

Skotillbehör

Ge dina fötter och skor lite extra kärlek! Här hittar du allt du behöver av skotillbehör i form av iläggsulor som stöttar och avlastar och  fuktabsorberande sulor. Dessutom sprayer, krämer och impregneringar som gör att dina skor håller längre och behåller sin fräschör.  Shoppa  utvald skovård och skotillbehör som förlänger livet på dina skor och ökar komforten i varje steg. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
One-Size
Svarta
Vita
Beigea
Skotillbehör och accessoarer

53 artiklar

Fötterna Är Huvudsaken
199 SEK
Din Sko
Halvsula 35-42
50 SEK
Din Sko
Hälgrepp
30 SEK
Din Sko
Hälkudde Kork
30 SEK
Din Sko
Mjuk Sula 22-34
50 SEK
Din Sko
Mjuk Sula 35-40
50 SEK
Din Sko
Mjuk Sula 41-46
50 SEK
Din Sko
Bomullssula 22-34
70 SEK
Din Sko
Bomullssula 35-40
70 SEK
Din Sko
Bomullssula 41-46
70 SEK
Din Sko
Lädersula 36-41
100 SEK
Din Sko
Lädersula 42-47
100 SEK
Din Sko
Soft Half
40 SEK
Din Sko
Springyard, Cleaning Kit
159 SEK
Din Sko
Springyard, Leather Fix Up
79 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Cleaner
69 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Cream Black
69 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Cream Neutral
69 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Deo
69 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Freshener
99 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Polishing Cloth
30 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Protect
89 SEK
Din Sko
Springyard, Shoe Wipes
59 SEK
Din Sko
Springyard, Suede Brush
40 SEK
Din Sko

Skotillbehör för dina skor

Vi älskar skor och vill gärna att de håller så länge som möjligt. Dels för att värna om miljön dels för att kunna använda favoritskorna så länge som möjligt. För om du tar hand om dina skor och ger de en dos omsorg redan från start och upprepar detta med jämna mellanrum, kan vi garantera att livslängden och upplevelsen av skorna på fötterna blir ännu bättre. Skotillbehör är inte så svårt att välja som man kanske skulle kunna tro.

Välj rätt skotillbehör

Det viktigaste är att använda rätt skovårdsprodukt till rätt material. Så oavsett om du vill fräscha upp dina vita textilsneakers eller borste upp dina läderboots, har vi produkterna du behöver. Vi brukar säga att skovård utförs i tre steg. Rengöra, vårda och skydda. Alla steg har sina specialprodukter som är anpassade för yttermaterialet. Rengöring är basen i skovårdsrutinen. En borste ihop med ett rengöringsmedel kan nästan omgående få skorna till att kännas som nya. En sak som är viktig att komma ihåg är att du aldrig skall tvätta skorna i tvättmaskinen (om det inte uttryckningen står inne i skon). Skulle du ändå göra det riskerar du att istället för att få ett par fräscha skor, få kasta dessa och köpa ett par nya. Det har inget att göra med att det är dålig kvalité på skorna, utan för skorna helt enkelt inte är gjorda för att klara den behandling som tvättmaskinen utsätter de för. När du vårdar dina skor, är det oftast en skokräm som bidrar till att återupprätta utseendet.

Måste jag impregnera skor?

För att skydda skor på ett bra sätt rekommenderar vi impregnering. Det finns inget tråkigare än en sko som tar in vatten och därmed försämarar insidan – detta kan lätt åtgärdas. Genom att följa anvisningarna på impregneringsprodukten får du enkelt en vattenavvisande ovandel som också skyddar mot smuts och gör det lättar att hålla dina skor rena. När du efter de tre stegen har fått en fräsch och fin ovandel, är det ju tråkigt om skorna inte känns fräscha på insidan också. Även om vi inte vill tänka på at vi kanske svettas upp till 20 ml varje dag, så är det faktisk sant. En inläggssula absorberar fuktigheten och gör att fötter och skor har det mycket bättre. Byt därför sulor ofta för ännu fräschare skor – och fötter. Som pricken över i-et kan du använda våra deoprodukter som gör at skorna doftar gott. Och varför inte byta ut smutsiga skosnören med ett par nya? Oavsett hur mycket du älskar skorna och vill gå i dem varje dag, bör du skaffa dig ett par favoriter att växla mellan. Så att de får vila lite emellan. Ett par skor som alltid används blir snabbt ofräscha och behöver skovård. Men om du inte kan vara utan dina favoritskor och är villig att vårda dem väl, så har vi skotillbehören du behöver för att ge dina skor den kärlek de förtjänar.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.