Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skotillbehör och accessoarer
Produkter

Skotillbehör

Hälkuddar och fotstöd

Impregneringsspray

Skoborstar

Skohorn och övrigt

Skokräm och skovax

Skorengöring

Skosnören

Sulor

Sulor

Med ett par väl valda iläggsulor får du ut mer av dina skor. Här hittar du värmande sulor i fleece och ull, mjuka skinnsulor för ökad komfort och stöttande sulor med stötdämpning som skonar både fötter och knän. Beroende på sulans funktion kommer de som helsulor eller halvsulor. En liten investering med stor påverkan i varje steg – unna dig själv att par smarta och sköna skosulor av hög kvalitet. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
One-Size
Svarta
Vita
Beigea
Skotillbehör och accessoarer

25 artiklar

Halvsula 35-42
50 SEK
Din Sko
Mjuk Sula 22-34
50 SEK
Din Sko
Mjuk Sula 35-40
50 SEK
Din Sko
Mjuk Sula 41-46
50 SEK
Din Sko
Bomullssula 22-34
70 SEK
Din Sko
Bomullssula 35-40
70 SEK
Din Sko
Bomullssula 41-46
70 SEK
Din Sko
Lädersula 36-41
100 SEK
Din Sko
Lädersula 42-47
100 SEK
Din Sko
Soft Half
40 SEK
Din Sko
Stötdämpande 3/4-Sula
150 SEK
Din Sko
Hälsula Läder
80 SEK
Din Sko
Lädersula 36-41
180 SEK
Din Sko
Lädersula 42-47
180 SEK
Din Sko
Fleecesula 22-34
70 SEK
Din Sko
Fleecesula 35-40
70 SEK
Din Sko
Fleecesula 41-46
70 SEK
Din Sko
Uppbygd 3/4-Sula, 42-47
140 SEK
Din Sko
Uppbyggd 3/4-Sula, 36-41
140 SEK
Din Sko
Ullsula 22-34
80 SEK
Din Sko
Ullsula 35-40
80 SEK
Din Sko
Ullsula 41-46
80 SEK
Din Sko
Halvsula Läder
80 SEK
Din Sko
Sula Med Hålfotskudde 36-40
90 SEK
Skopunkten

Sulor hos FEETFIRST

Med en iläggsula i dina skor kan du gå långt. Rätt sula till rätt sko kan vara en nästan lika bra investering som skorna i sig. Här hittar du sulor som värmer, som stöttar, som halk kyddar och som bara är väldigt mjuka och sköna att gå på. Beroende på årstid och behov kan du alltid hitta sulor till dina skor hos oss på FEETFIRST. När hösten börjar gå mot vinter och temperaturen sjunker är det lätt att börja frysa om tår och fötter. Med ett par värmande fleecesulor i skon kan du använda dina favoritskor lite längre på säsongen och göra dina vinterskor ännu skönare under riktigt bistra dagar med minusgrader och kallt underlag. Våra stötdämpande och värmande fleecesulor finns i storlekar som passar till hela familjen, från de minstas börja-gå-skor till rejäla 46:or. Extra gosig värme får du om du satsar på våra sköna sulor i quiltad ull. Förutom att de värmer dina fötter under kalla vinterdagar ger de behaglig komfort och är mjuka mot foten.

Skonsamma sulor för alla fötter

Vill du ha en stöttande sula som är skonsam mot både hälen och hålfoten väljer du med fördel en av våra populära lädersulor. De är uppbyggda för att ge optimalt stöd och avlastar dina fötter i varje steg. Dessutom är de perforerade för att skapa en behaglig ventilation i skorna och hålla fötterna fräscha hela dagen. Väljer du istället en halvsula eller en ¾-sula får du specialformat stöd för hälen och/eller hålfoten. Även dessa sulor är perforerade för ett behagligt klimat i skon. Om du i första hand behöver stötdämpning är våra halvsulor med gel perfekta för att pigga upp trötta fötter. Rena komfortsulor hittar du i form av mjuka sulor i latex med ytskikt av textilväv och i våra tunna sulor i fuktabsorberande bomullsfrotté – passar bra i sommarskorna om du inte vill bära strumpor. Här hittar du också väldoftande deo-sulor och stötdämpande sulor med hålfotskudde.

Vilka nya sulor unnar du dig?

Som du märker kan rätt sula göra underverk för dig och dina fötter! Kolla in vårt sortiment av skosulor till barn, dam och herr och unna dig själv sulorna som gör skillnad i varje steg. Du klickar smidigt hem dem online eller besöker oss i någon av våra Din Sko- eller Skopunkten-butiker så hjälper vi dig rätt.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.