Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Remsandaler

Slip in

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Slip-in

Bekväma, avslappnade, snygga och i massor av härliga varianter. Vi pratar såklart om slip-ins, skor som du glider i liksom i förbifarten medan du drar med dig väskan eller mobilen från hallbyrån och drar ner solglasögonen för att gå ut i solen. Till exempel, för slip-ins kan både vara softa sandaler och tofflor eller sandaletter på klack som funkar till både lata dagar på bryggan och trädgårdfesten eller uteserveringen på kvällen. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gråa
Gröna
Metallfärgade
Orangea

123 artiklar

Skinn
Pace, Nero
680 SEK
Din Sko
Skinn
Pace, Nero
680 SEK
Din Sko
Lejon, Nova
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Nova Velcro
250 SEK
Din Sko
Linear, Nova
250 SEK
Din Sko
Linear, Nova
250 SEK
Din Sko
Linear, Nova Velcro
250 SEK
Din Sko
Xit, Nicol
480 SEK
Din Sko
Lejon, Nova
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Nova
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Nova
200 SEK
Din Sko
Linear, Nova
200 SEK
Din Sko
Alley, Hio
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Moy
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Moy
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Alley, Moy
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Push1 Ds Knot Pu
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vox, Push1 Ds Knot Pu
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Xit, Nicol
480 SEK
Din Sko
Xit, Nicol
480 SEK
Din Sko
Xit, Nicol
480 SEK
Din Sko
Alley Comfort, Comfy
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Attitude, Ortona
500 SEK
Din Sko
Lejon, Aspen1
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa slip-ins

Det gemensamma för alla slip-ins är väl egentligen att de hör sommaren (och i bästa fall våren) till, eftersom de är tunna och lätta, perfekt för soliga och varma dagar. Men förutom detta finns det slip-ins i ett brett spektrum av design, modeller och material. Slip-ins säger ju i själva verket bara något om hur du tar på dig skon, att du helt enkelt bara ”glider i” den utan att behöva snöra, spänna eller fästa den på foten. Hos oss på FEETFIRST hittar du slip-ins på platå med somrig espadrillsula, klassiska tofflor med superskön innersula, fräscha skinnmodeller med fint utformade remmar på ovandelen, slip-in-sandaler på mjuk fotbädd, slip-ins med dekorativa detaljer och mönster och slip-in-sneakers med skön passform.

Vilka slip-ins väljer du i sommar?

Om vi börjar med att hitta slip-ins för lata semesterdagar då bekvämlighet är a och o finns det några givna favoriter i sortimentet. För dig som inte har några planer på strandliv utan vill ha ett par coola slip-ins som är helt rätt på stan eller till festen rekommenderar vi våra mules-inspirerade slip-ins med stängd tå och snygga detaljer. Alltid rätt, både till dina coolaste jeansshorts och till sommarklänningen. Dessa modeller hittar du i snygga utföranden från Attitude eller i äkta mocka från PACE med öppen tå. För en sportigare look väljer du våra superfina slip-in-sneakers från LINEAR med smart elastik framtill, öppen häl och snygga öljetter som lyfter looken varma sommardagar. Finns i flera somriga färger.

Slip in, slip out

Som du märker finns slip-ins i en mängd olika utföranden för olika tillfällen och smaker. Men en sak vet vi – bekvämt är inte samma sak som slappt! Med ett par coola slip-ins och en väl vald outfit är du lika snygg som med vilka dressade skor som helst. Bara mer avslappnad om somrigt sval om fötterna. Klicka hem dina favoriter från FEETFIRST.se eller besök din närmsta DinSko- eller Skopunkten-butik så hjälper vi dig att hitta rätt. Slip in, slip out!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.