Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Snörskor

När vi bara hör eller läser ordet skor är det första som dyker upp i huvudet ofta just klassiska snörskor. Låga skor med snörning är på något vis själva urbilden av ett par skor och har en tendens att stå utanför trender och modets skiftningar, det finns liksom alltid plats och behov av bekväma och snygga snörskor. Dels är de stilrena och går att använda både till vardags och till fest, dels är själva snörningen en garant för att du alltid får rätt passform genom att snöra hårt eller lösare och i alla hål eller att hoppa över ett par öljetter. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Bruna
Blå
Gråa

24 artiklar

Stepside, Payton Derby Pu
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Iguassu, Erin Lace
450 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Iguassu, Erin Lace
450 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Iguassu, Ango
550 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Iguassu, Paul
550 SEK
Din Sko
Stepside, Nico
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Breda
Stepside, Rock Lace
480 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Breda
Stepside, Rock Lace
480 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Iguassu, Beni Derby
550 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Iguassu, Benin Work
580 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Iguassu, Benin Work
580 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Elisio Work
850 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Nicola
850 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Iguassu, Payton
550 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Iguassu, Payton
550 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Rieker, Leer
900 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Helston Low Lace Up
1000 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Pace, Hetton Lace Up
900 SEK
Din Sko
Stepside, Snörskor
400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
-50%
Iguassu, Tygskor
199 SEK 399 SEK
Din Sko
-62%
Stepside, Snörskor
149 SEK 400 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Köp 2 få 20%
Coming Soon
Iguassu, Bay Derby
550 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Skinn
Coming Soon
Pace, Elisio Work
850 SEK
Din Sko

Shoppa snörskor

Med ett par väl valda snörskor är du som sagt redo för det mesta som kan tänkas stå på dagens schema. Det finns massor av stilar att välja mellan som passar till kontoret, promenaden eller middagen, eller bara är bekväma att bära i allmänhet. I vårt sortiment kan du välja mellan dressade skinnskor med eller utan detaljer som funkar lika bra till shoppingrundan på stan som till din uppstyrda jobbstil eller kvällens AW. Bruna eller svarta snörskor har en tidlös och klassisk elegans som alltid är gångbara(!). Vill du lyfta stilen bokstavligt talat?

I avdelningen snörskor råder det inte heller någon brist på valmöjligheter. I den dressade hyllan hittar du klassiska oxford- och derbyskor med kort snörning, i äkta skinn eller konstmaterial. Stilrena modeller som du med fördel bär i cognac, brunt eller svart och som kan matchas med ett par dressade jeans likaväl som med kostymen eller kostymbyxan. För mer vardagliga syften tipsar vi gärna om ett par superbekväma snörskor med gummisula, någonstans i gränslandet mellan avslappnad promenadsko och sneaker. De här skorna är mångsidiga och lättmatchade, vilket gör dem lika sköna på lunchpromenaden som på jobbet och fritiden.

Vilka snörskor shoppar du idag?

Kolla runt här på sidan som är helt tillägnad snörskor i alla dess former och hittar just dina nya favoriter. Eller titta in på vår REA-site där du alltid hittar snörskor till nedsatta priser (och massor av andra sorters skor också, såklart!). Välj mellan snörskor från våra populära skokedjor DinSko och Skopunkten eller de utvalda varumärken vi plockat in utifrån för att ge dig en komplett mix av snörskor i alla prisklasser och stilar. Du shoppar alltid tryggt och säkert från vår online-shop eller i din närmsta butik för personlig service.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.