Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
VarumärkeStepside
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sneakers

Snörskor

Vinterskor

Stepside

Stepside är vårt eget märke för män och i sortimentet finns alla typer av skor, från kängor och boots till sneakers och snörskor. Vår förhoppning är att du alltid ska känna dig bekväm och välklädd i dina Stepside-skor oavsett om du bär dem till vardags, på fritiden, på jobbet eller till festen. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Bruna
Gråa
Gröna
Stepside

44 artiklar

Stepside, Jessi Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Sage Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Sage Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Terry
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Jessi Lace
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Jessi Lace
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Jessi Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Jessi Loafer
320 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Terry Casual
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Terry Casual
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Jess
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Nico
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Sam Casual B.B.R
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Sam Casual
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Sam Plain 2
380 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Aspen Casual
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Tygskor
250 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Payton
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Payton Derby Pu
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Blunder Dubble Zip
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Grey Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Grey Laceup
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Blunder Chelsea
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Stepside, Grey Chelsea
550 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Skor från Stepside

Shoppa herrskor från Stepside, antingen direkt här från hemsidan eller i någon av våra många Skopunkten-butiker i hela landet. Och vad du än har för stil och hur ditt modeintresse ser ut så är det alltid smart att satsa på ett par snygga skor – vi skulle våga påstå att skorna är det som allra mest sätter grunden för din stil.

Stepside - herrskor som passar din stil

Tillhör du dem som trivs allra bäst i ett par väl ingångna jeans och en t-shirt eller avslappnad skjorta? Satsa på ett par sköna kängor i klassisk design så lyfter din stil utan att sticka ut. Eller addera ett par casual sneakers om det är säsong för en perfekt vardaglook. Kanske ett par somriga slip-ons? Gillar du däremot att köra en lite mer dressad stil på jobbet och gärna vill ge ett välklätt intryck finns det många skor att välja bland för dig också. Ett par stilrena chelseaboots i svart eller brunt är alltid rätt och sätter stilnivån perfekt till kontoret eller middagen tillsammans med ett par jeans eller chinos och en skjorta eller snygg sweater. Ett par klassiska snörskor är också ett bra val då de är lättmatchade och aldrig blir omoderna. Du hittar smidigt och snabbt dina nya favoritskor från Stepside här då vi samlat hela vårt sortiment på ett ställe för bekväm överblick. Överst hittar du säsongens favoriter och modeller som är populära just nu. Vill du kolla in våra övriga skor scrollar du bara ner och kikar runt bland modellerna du är ute efter. Du kan också filtrera fram skor efter dina preferenser i menyn längst upp på sidan så hittar du ännu snabbare skor i den färg, det material eller annat som du föredrar genom att ange vad du söker.

Populära skor alltid till bra priser

Stepside är ett populärt märke bland killar och män eftersom det finns så mycket prisvärda skor att välja bland. Så, vilket blir ditt nästa par skor från Stepside? Om det är höst eller vinter, kolla gärna vårt utbud av klassiska varmfodrade snörkängor eller ett par chelseaboots med grov, greppsäker sula, modeller som alltid är rätt. Behöver du ett par sköna och snygga skor till kontoret? Satsa på ett par stilrena loafers med stiliga detaljer eller bekväma snörskor med lättviktssula som är både dressade och sköna att gå i hela dagen. Självklart hittar du också eleganta finskor, somriga slip-ons, sköna sandaler och sportiga sneakers med mera i vårt sortiment. Och kom ihåg – hos oss på Skopunkten gäller alltid 3 för 2, billigaste paret på köpet! Shoppa online eller besök oss i butik – vi hoppas du kommer trivas i dina nya skor!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.