Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Tofflor

Att stoppa ner fötterna i ett par riktigt gosiga och sköna tofflor när man kliver upp på morgonen eller kommer hem från jobb och skola, det är hemkänsla på riktigt. Inte bara för att tofflor både kan vara fotriktiga och ge bra stöd för foten, eller värma frusna fötter på vinterkalla golv (även om det här är väl så goda anledningar) – ett par personliga favorittofflor gör allt lite mysigare. Här hos Feetfirst hittar du tofflor från DinSko och Skopunkten för dam, barn och herr.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gröna
Gråa
Lila
Metallfärgade
Orangea

185 artiklar

Lejon, Clog
150 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Nova
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Nova Velcro
250 SEK
Din Sko
Linear, Nova
250 SEK
Din Sko
Linear, Nova
250 SEK
Din Sko
Linear, Nova Velcro
250 SEK
Din Sko
Lejon, Nova
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Nova Embossed
180 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Linear, Nova
200 SEK
Din Sko
Linear, Nova
200 SEK
Din Sko
Lejon, Aspen1
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aspen1
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Aspen1
300 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Slipin
350 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Slipin
350 SEK
Stl. 31-38Din Sko
So All, Avelino
450 SEK
Din Sko
So All, Celeste
450 SEK
Din Sko
So All, Celeste
450 SEK
Din Sko
So All, Celeste
450 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Celia
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Celia
500 SEK
Din Sko
Comfort
So All, Celia
500 SEK
Din Sko
So All, Avelino
450 SEK
Din Sko
Claudia Ghizzani, Harriet
350 SEK
Skopunkten - 3 för 2

Shoppa tofflor för alla

När hösten och vintern viner utanför fönstren finns det inget som slår ett par fodrade tofflor som omsluter foten. Varmt, mjukt och skönt ska det vara! Oavsett om du föredrar äkta fårskinnsfoder eller tofflor med fuskpäls så har du mycket att upptäcka här hos oss. Hitta dina favoriter och känn hur varje morgon, hemmahelg och kvällsmys blir så mycket mysigare med ett par värmande tofflor på fötterna. Välj mellan öppen och stängd häl och mjuk eller lite fastare sula.

Från vårt eget märke LINEAR hittar du ullfodrade tofflor i äkta skinn från certifierade garverier. Omslutande godingar med fluffigt foder som går utanpå skaftet för en riktigt ombonad känsla! Finns i flera färger. Och föredrar du ett par fleecefodrade slip-in-tofflor föreslår vi att du kikar in favoriterna från Alley i fina färger och med fin ullimitation på ovandelen.

Har du rätt tofflor på jobbet och hemmakontoret?

Har du ett arbete där du går och står stora delar av dagen? Då är det helt klart ett par fotriktiga och dämpande tofflor med skön fotbädd som är bästa valet. Upptäck hela vårt sortiment av klassiska kvalitetstofflor från Birkenstock med skön mellansula i kork och yttersula i stötdämpande gummi. En skonsam toffel som avlastar både knän och rygg och är mycket skön att gå i även under längre perioder. Bland våra egna märken hittar du samma typ av tofflor från bland andra Lejon och DinSko. På senare år har de här klassiska tofflorna gått att betraktas som ”biologilärarskor” till catwalken när hippa klädmärken visat upp kollektioner och matchat med ett par korksulade tofflor. Det är numera lika populärt att bära den här typen av tofflor som avslappnat mode på uteserveringen som på kontoret.

Barnsligt sköna innetofflor för barn

Självklart hittar du också massor av lekfulla och sköna innetofflor för barn. Tofflor med enkel knäppning och bra halkskydd som passar utmärkt att ha på dagis, i skolan och på fritids. Och också barnen har härliga sommartofflor att välja bland när det är bråttom ut till lek och bus under sommarlovslediga dagar.

Botanisera bland en värld av bekväma, mysiga och snygga tofflor för en lite skönare tillvaro – hemma, på jobbet, i skolan eller ute på sommaren. Shoppa dina nya tofflor online här på sajten eller kom in till din närmaste butik så hjälper vi dig att hitta rätt tofflor. Just slip into style!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.