Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Espadrillos

Tygskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Tygskor

Tygskor på våren och sommaren är det perfekta valet när du vill ha en sko som både är lätt och luftig och passar till både semesterslappa dagar och till kontoret. Och de finns i så många färger, varianter och stilar att du kan bunkra upp med snygga tygskor till varje tillfälle och humör! Här hittar du tygskor för dam, barn och herr och du kan välja det märke, prisnivå, modell och detaljer som känns rätt för just dig, just nu! Förutom en hel rad tidlösa tygskor i enfärgade och stilrena utföranden hittar du säsongens nyheter och årets trender för en mer uppdaterad look. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
40
41
42
43
44
45
Blå
Gråa

2 artiklar

Köp 2 få 20%
Iguassu, Gambia Chambray
350 SEK
Din Sko
Köp 2 få 20%
Iguassu, Gambia Mesh
350 SEK
Din Sko

Shoppa tygskor för alla

Låt oss börja med att kika på snörade tygskor. Här finns en hel del snygga varianter från bland andra LINEAR och Iguassi, cleana modeller med en fräsch och somrig look och sportig sneakerkänsla. Funkar perfekt till glassen på bryggan eller när du strosar runt på en city-weekend med en tenniströja och dressade shorts. Den sköna gummisulan gör att den här tygskon förenar den lätta och svala känslan med skön komfort när du ska gå och stå under dagen. För dig som verkligen vill maxa sommarfeelingen kan vi tipsa om våra hypersnygga tygskor med espadrillsula och slitstark canvas i ovandelen. En modell som alltid är rätt och går att matcha med det mesta i garderoben. Finns i säsongens färger.

Sommar, sol och lekfulla tygskor!

Tygskor för barn får ju gärna vara lätta att ta på och av för att snabbt kunna komma i när kompisarna väntar på rasten eller för sommarlovsleken. Upptäck våra många tygskor med coola öljetter och smidig elastik och mjuk, följsam yttersula. Finns i många färger och i fina mönster, perfekt för både lek och lugna dagar i parken. Och slip-ons är verkligen inte bara för barn! Att lite lagom lojt kunna glida i sina avslappnade espadrillos och släntra ut på en solvarm altan eller ner till caféet på hörnet är ju själva essensen av skön sommar! Såna där drömska, lediga dagar då det viktigaste beslutet du behöver ta är om du ska dra upp hälen eller trampa ner den innan du går ut…För soliga dagar då du vill ha skor med riktig sula men ändå inte svettas har vi ett stort sortiment tygskor med mesh i ovandelen. Då får du skönt luftinsläpp hela dagen samtidigt som foten är klädd och du har skön dämpning i den flexibla sulan.

Vilka tygskor väljer du idag?

Ja, den gemensamma känslan för våra tygskor är väl just kombinationen av lätthet och mångsidighet. Det finns egentligen en tygsko för varje tillfälle under sommarhalvåret, oavsett om du jobbar, pluggar, har semester eller promenerar i parken. Och om det regnar så kan du ju plocka med ett paraply eller helt enkelt låta tygskorna vila till förmån för ett par vattentäta skor eller gummistövlar just den dagen. Så, nu ska vi inte hålla dig kvar här längre, varsågod att göra dig bekant med vårt samlade sortiment av espadrillos, slip-ons, slip-ins, snörskor och alla sorters tygskor du kan tänka dig. Klicka hem säsongens favoriter till dig själv och kanske hela familjen och njut av en vår och sommar med lätta steg! Shoppa dina tygskor online eller känn dig välkommen in i någon av våra många butiker så hjälper vi dig där. Soliga hälsningar från oss på FEETFIRST!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.