Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Vinterboots

Vinterkängor

Vinterstövlar

Vinterkängor

Vissa av oss älskar vintern när den erbjuder snö och kyla och är mer än gärna ute i den friska luften för friluftsliv, fartfylld action med barnen i pulkabacken eller bara en stärkande promenad. Se därför till att ladda med rätt vinterkängor som klarar alla typer av skandinaviskt vinterväder. För minusgrader och snö är såklart varmfodrade kängor förstavalet och det du bör utgå ifrån i din jakt på nya vinterkängor. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Svarta
Flerfärgade
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gråa
Gröna
Lila
Metallfärgade
Röda
Gula

110 artiklar

Lejon, Balboa
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Lejon, Balboa Laceup
350 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Deli Biker
400 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Aiden Snow Waterproof
450 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Alley, Doxta
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Iguassu, Faso
750 SEK
Din Sko
Lejon, Balboa
450 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Rho Zipp Waterproof Black
750 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Varese
800 SEK
Din Sko
Iguassu, Kongo Knit
800 SEK 850 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Lome Hi Treck Waterproof Brown
750 SEK 800 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Rho Zipp Waterproof Silver
750 SEK
Din Sko
Vattentät
Linear, Accra Lace Up
600 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Vattentät
Linear, Accra Lace Up
600 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Vattentät
Linear, Accra Lace-Up
580 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Linear, Accra Lace-Up
580 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Linear, Alex Midcut
549 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Vattentät
Linear, Billy Midcut
600 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Dinsko, Glendale
350 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Vattentät
Linear, Madison Lace Up
500 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Zoey, Balboa Biker
350 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Zoey, Selena High Lace
350 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Signe
450 SEK
Stl. 31-38Din Sko

Shoppa vinterkängor för alla

Checka också in våra sportigare varianter med bekväma sulor och clean design för en avslappnad vinterlook, finns i snygga modeller från LINEAR, ECCO, Zoey och Lejon bland annat. När vintervädret inte alls är sådär gnistrande charmigt utan tvärtom består av snöblandat regn och smältande snödrivor bör du koppla ytterligare en viktig egenskap, nämligen en vattentät vinterkänga. Här hittar du framför allt massor av användbara och lekvänliga barnkängor som med både varmfoder och vattentätt membran klarar vinterns alla utmaningar. En klassisk variant som alltid funkar är vår varmfodrade och vattentäta känga/stövel från Lejon med både snörning och kardborrestängning för perfekt passform och ett skaft som är högt nog att hålla både snö och väta ute. Eller välj en fleecefodrad vattentät modell med lägre skaft för senhösten och vårvintern då temperaturen inte kräver riktigt lika värmande foder. Från ECCO hittar du supersnygga och toppbekväma vinterkängor med GORE-TEX som både är helt vattentätt och låter foten andas. Perfekt för långa dagar ute när du både behöver skydda fötterna mot kyla och fukt. Behöver du mest ett par funktionella kängor som klarar vardagen under korta ärenden och mellan hemmet och jobbet? Då kan vi tipsa om våra REA-sida där du alltid hittar massor av skor att fynda och kan klicka hem nya skor utan att gräva djupt i plånboken.

Var redo för vintern, köp vinterkängor i tid

Se till att vara redo för vintern när den kommer, oavsett om du är en friluftsfantast eller helst sitter och kurar. Du vill garanterat vara förberedd när du kommer ut i snöstorm, slaskväder eller bitande minusgrader. Kika runt bland våra vinterkängor och lägg vantarna på ett par som tar just dig genom vintersäsongen. Du shoppar alltid tryggt och säkert online här på sajten och är annars varmt välkommen till din närmsta butik så tar våra kunniga och engagerade medarbetare hand om dig där. Ha nu en härlig vinter i dina nya vinterkängor!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.