Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
Varumärke
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Babyskor

Ballerinaskor

Boots och kängor

Finskor

Gummistövlar

Loafers

Lågskor

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotillbehör

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Tofflor

Vinterskor

Vinterboots

Vinterkängor

Vinterstövlar

Vinterskor

Med ett par välvalda vinterskor tar du dig igenom de kallaste månaderna utan problem. Hos oss är vi övertygade om att du kommer att hitta vinterskor som uppfyller alla dina krav, oavsett om du satsar på ett par rejäla kängor, stilrena stövlar, varmfodrade boots eller vinterpreppade sneakers. I vårt sortiment finns vinterskor för dam, herr och barn i mängder av varianter. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gröna
Gråa
Lila
Metallfärgade
Gula
Röda

283 artiklar

Lejon, Rock Laceup
580 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon-Tex, Aiden Waterpoof Mid
480 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Mid
480 SEK
Stl. 33-39Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Mid High
480 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Jones Hiking
500 SEK
Stl. 21-25Din Sko
Vattentät
Mino, Ossie Velcro
450 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Alley, Doxta
480 SEK
Skopunkten - 3 för 2
Mino, Balboa 2 Velcro
320 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Mino, Balboa 2 Velcro B Blk
320 SEK
Stl. 20-24Skopunkten - 3 för 2
Dinsko, Trine Lace Up
500 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Linear, Cillian Lace Up
580 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Vattentät
Linear, Cillian Lace-Up
580 SEK
Stl. 31-39Din Sko
Vattentät
Linear, Signe Lace Up
580 SEK
Stl. 32-38Din Sko
Vattentät
Lejon, Mud Boot
300 SEK
Stl. 20-39Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon, Bailey High Waterpoof
480 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Mid
480 SEK
Stl. 33-37Skopunkten - 3 för 2
Vattentät
Linear, Accra Lace-Up
580 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Vattentät
Linear, Accra Midcut
550 SEK
Stl. 25-30Din Sko
Vattentät
Linear, Alex Midcut
500 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Vattentät
Linear, Jones Highboot
550 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Vattentät
Linear, Jones Hiking
500 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Vattentät
Linear, Linear Alex Midcut
500 SEK
Stl. 20-25Din Sko
Dinsko, River Lace Up
480 SEK
Stl. 31-38Din Sko
Zoey, Tessy Laceup
400 SEK
Stl. 25-32Skopunkten - 3 för 2

Shoppa vinterskor för alla

I damkategorin finns mycket att upptäcka för dig som behöver nya vinterskor. Snygga och varma modeller för alla tillfällen och smaker, från kända märken och i alla prisklasser. En återkommande favorit är vår helsvarta känga från DinSko i snygg skinnimitation med rejäl sula, en klassisk look som alltid funkar till din vinteroutfit. En lättare och nättare variant som är lika tidlös är våra cleana varmfodrade chelseaboots från SoAll med skön sula, en sko som passar till allt. Finns i både svart och brunt. Från ECCO lyfter vi gärna fram deras supersköna och coola Soft 7, en klassisk modell som nu finns i hög kängmodell med sneakerkänsla, varmfodrad och slitstark.

Lättmatchat och stilrent i vinter

I avdelningen vinterskor herr lyfter vi gärna fram våra stilrena favoriter från PACE – varmfodrade chelseaboots i äkta skinn och nubuck i nedtonade färger, perfekt när du vill hålla värmen med stil i vinter. Skopunktens egna variant på samma tema kommer från Stepside i form av lättmatchade och enkelt snygga chelseaboots med varmfoder brunt eller svart. Föredrar du snörkängor kan du med fördel kolla in modellerna från Rieker i fina material och med snygga detaljer som lyfter vardagslooken och håller fötterna varma.

Vinterfavoriter för små och stora barn

Sist men kanske viktigast av allt vill vi påminna om att vi har ett stort utbud av vinterskor för barn. För varje väderlek och temperatur under vintermånaderna finns det mycket att välja bland hos oss på FEETFIRST. För lite mildare dagar då snön smälter eller det regnar passar ett par varmfodrade och vattentäta kängor i sneakermodell bra – inte för varma eller grova men skyddande mot vätan och med fleecefoder som ändå håller fötterna varma. Kolla in våra modeller från Lejon och välj favoriterna tillsammans med barnen. Zoey erbjuder fleecefodrade boots med fina detaljer som är perfekta till skola och lek när temperaturen ligger runt nollan. ECCO Snow Mountain är en serie rejäla vinterkängor för barn som verkligen är fullt utrustade för varje typ av vintrigt äventyr. Slitstarka, varmfodrade, vattentäta med GORE-TEX-membran runt hela skon och med grovt mönstrad sula för bra grepp i snön. En allsidig favorit för barn i alla åldrar.

Det här var bara ett mindre urval av alla våra vinterskor. Du hittar dem och alla andra vinterrustade skor, kängor och boots på den här sidan. Låt dig inspireras och kolla runt litegrann så är vi övertygade om att du ska hitta rätt vinterskor för just dig och dina behov. Shoppa online och få dina vinterskor levererade tryggt och säkert, eller besök någon av våra många butiker för personlig service. Vi önskar dig en riktigt skön och härligt vinter!

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.