Varukorgen är tom

Total 0 SEK

Till kassan
  • FEETFIRST
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrera & sortera
SorteringRelevans
Dam
Herr
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
Storlek
Färg
VarumärkeRieker
Pris
Avancerade filter
Skor
Produkter

Boots och kängor

Finskor

Loafers

Lågskor

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Snörskor

Stövlar

Vinterskor

Rieker

Det internationellt mycket framgångsrika märket Rieker kombinerar vardagligt mode med oslagbar komfort. Rieker vänder sig till kunder som uppskattar lätta, bekväma, stötdämpande skor med skön passform. I vårt sortiment för dam och herr hittar du kängor, höga sneakers och vardagsskor. Gemensamt är kombinationen av komfort i världsklass och snygg design, ofta med detaljer som lyfter din stil. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 för 2
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Svarta
Flerfärgade
Vita
Beigea
Blå
Rosa
Bruna
Gröna
Gråa
Rieker
Din Sko

49 artiklar

Shoppa Rieker hos DinSko
Breda
Rieker, Roth G½
650 SEK
Din Sko
Rieker, Gotha
550 SEK
Din Sko
Skinn
Rieker, Bridge 2-Str
650 SEK
Din Sko
Skinn
Breda
Rieker, Lage G½
650 SEK
Din Sko
Breda
Rieker, Kiel Treck G
600 SEK
Din Sko
Rieker, Charlotte
650 SEK
Din Sko
Breda
Rieker, Lage G½
600 SEK
Din Sko
Skinn
Rieker, Amberg
1000 SEK
Din Sko
Skinn
Rieker, Brakel
1000 SEK
Din Sko
Skinn
Breda
Rieker, Bendigo
1000 SEK
Din Sko
Breda
Rieker, Laage
700 SEK
Din Sko
Skinn
Breda
Rieker, Leer
900 SEK
Din Sko
Breda
Rieker, Jever
650 SEK
Din Sko
Skinn
Rieker, Astrid
1000 SEK
Din Sko
Rieker, Torre Water Resistant
850 SEK
Din Sko
-33%
Rieker, Heman
399 SEK 600 SEK
Din Sko
-30%
Breda
Rieker, Owen Rieker-Evolution G½
699 SEK 1000 SEK
Din Sko
-28%
Skinn
Rieker, Lanta
499 SEK 700 SEK
Din Sko
-37%
Skinn
Rieker, Bunde Perf. H
499 SEK 800 SEK
Din Sko
-28%
Skinn
Rieker, Lanta
499 SEK 700 SEK
Din Sko
-37%
Breda
Rieker, Rhens Sock G½
499 SEK 800 SEK
Din Sko
-33%
Breda
Rieker, Stein H
499 SEK 750 SEK
Din Sko
-37%
Skinn
Rieker, Stein Zip H
499 SEK 800 SEK
Din Sko
-41%
Breda
Rieker, Esens G½
499 SEK 850 SEK
Din Sko

Skor från Rieker

Med sitt eget Antistress-system har Rieker utvecklat en teknik som ger ökat stöd för foten och skonsam stötdämpning, vilket gör att du kan bära skorna långa dagar och gå många steg utan att bli trött i fötter och knän. I vårt sortiment av Rieker-skor hittar du allt från snygga och varma kängor för kalla vintrar och höga sneakers med greppsäker sula för uteaktiviteter, till bekväma vardagsskor i rejäla material och dressade chelseaboots som funkar till jobbet eller middagen.

Rieker - skor med komfort och stil

Rieker har mycket lång och gedigen erfarenhet av skodesign och skoutveckling. Familjeföretaget grundades redan i slutat av 1800-talet och drivs idag av femte generationen med försäljningsställen över hela världen. Och att Rieker kan det här med skor blir tydligt när du snörar på dig ett par och upplever den sköna känslan som ger energi och avlastning i varje steg. Varje säsong hittar du nyheter från Rieker på denna site och kan alltid hålla dig uppdaterad om de senaste modellerna. Här finns skor för dam och herr och för alla tillfällen, prisvärda modeller med rätt modekänsla och superb komfort för kontoret, fritiden eller lite mer uppklädda tillfällen.

Funktioner för skönare steg

Varje sko från Rieker kommer med deras egenutvecklade funktioner och fördelar i form av lätta sulor, skön passform och skonsam stötdämpning. Och inget av det här kommer på bekostnad av stilen så du behöver aldrig välja mellan snyggt och bekvämt när du shoppas skor från Rieker. Välj bland olika material som slitstarkt skinn och smarta syntetmaterial, hitta dina favoriter bland klassiska slip-ins och säsongens must-have-kängor och ladda med Rieker inför varje ny säsong. Vi hoppas du hittar just dina favoriter. Du shoppar smidigt dina nya Rieker-skor online på FEETFIRST eller i någon av våra DinSko-butiker runtom i hela landet. Tack för att du handlar dina skor hos oss.

Feetfirst

I ditt välkomstmail hittar du din rabattkod som ska anges i kassan och som ger 10% på ett köp hos FEETFIRST

Medlemskap

Välkommen till FEETFIRST Friends. Genom att registrera dig som medlem i FEETFIRST Friends godkänner du dessa villkor och bestämmelser.

FEETFIRST Friends är ett lojalitetsprogram där du tjänar in poäng som ger dig rabatter, erbjudanden, inbjudningar till tävlingar och events och mycket mer.

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Medlemskap är personligt och kan ej överföras på någon annan.

Hantering av personuppgifter

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, ditt personnummer, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s. kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera poäng, skicka kundanpassade medlemserbjudanden, göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring och aktiviteter till dig baserat på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem.

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om medlemskapet har varit inaktivt i 36 månader så kommer det att avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga av dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerade poäng efter det att ditt medlemskap upphört att gälla.

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 1 maj 2019, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att dessa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

10% på ditt första köp!

Bli medlem och få nyheter, klubbpriser och inspiration!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.