Stylist Sara Biderman ser till att kändisar ser bra ut i tv, på röda mattan och privat. Vilka av hennes skotips kommer du att testa?

Text: Anna Olsson Foto: Christian Fang

1 Bär klackar till vardags – Du ser den på alltifrån höga stövlar till stövletter. Den lite grövre klacken är perfekt att bära hela dagen, och du kan elegant fortsätta ut på middag och AW direkt från jobbet utan 
att byta skor.

2 Matcha bort damen – Även den lägre och smala klacken är fin. Allra snyggast är den till tajta jeans och skinnjacka i stället för att ge den en damig inramning.

3 Kombinera spetsig tå med utställda byxor – I höst är modet så roligt – för allt funkar! Från superrunda till jättespetsiga tår och båda är helt rätt. Själv föredrar jag alltid spetsiga tår eftersom det ger illusionen av längre ben. Kombinera med utställda byxor i samma nyans vilket har en extra förlängande effekt.

4 Investera i säkert svart – Eller rättare sagt: Det är värt att lägga lite mer pengar på en sko som du vet att du kommer att använda mycket. Svarta stövlar eller kängor till exempel.

5 Bryt av med rött – Alla skogarderober behöver en avstickare och röd är den 
perfekta färgen för säsongen! Du kan också välja en dovare röd nyans som burgundy 
eller vinrött. Den är lättmatchad till grått, 
svart, militärgrönt och beige toner och är 
en uppskattad färgklick.

6 Våga använda ljusa toner – Höst- och vinterskor behöver inte betyda mörka färger. Våga välja beige eller nude. Det är jättefint att matcha med plagg ton-i-ton, 
från topp till tå.

7 Piffa upp med lack och mocka – Lackskorna kommer att hänga med in i hösten, otroligt snygga att piffa upp en outfit med. Personligen älskar jag mocka, det är mitt absoluta favoritmaterial på skor – och det finns många snygga mockaimitationer. Tänk bara på att ta hand om dem ordentligt eftersom det är ett extra känsligt material.

8 Förläng mulessäsongen – Använd strumpor i öppna skor som en stilmarkör. En tunn svart nylonstrumpa, glitterbeströdd, 
volangprydd, sportigt randig – det viktiga 
är att den är ankelhög och syns.

9 Håll värmen – och stilen – Välj en storlek större på skorna så att du får 
plats med en extra strumpa eller varm sula 
av till exempel lammull. Annars gillar jag den klassiska curlingkängan som är fodrad och har en kraftig gummisula.

 Hitta din höststil:

Filter
 • Skotyp
 • Storlek
 • Färg
 • Pris
  SEK SEK
 • Varumärke
  • A

  • C

  • D

  • E

  • G

  • J

  • L

  • R

  • S

  • T

  • U

  • V

  • X

 • Tillfälle
 • Butiker
 • Avancerade filter


Ecco, Shape

1 099 SEK 1 199 SEK
Online Exclusive
Online Exclusive

Xit, Boots

299 SEK 599 SEK
30% PÅ REAPRISET

Ecco, Shape

799 SEK 1 299 SEK
30% PÅ REAPRISET

Ecco, Zoe

1 099 SEK 1 399 SEK
 • Skinn

Xit, Boots

499 SEK 699 SEK
30% PÅ REAPRISET

Ecco, Shape

999 SEK 1 199 SEK
30% PÅ REAPRISET

Ecco, Soft 9

899 SEK 1 299 SEK
Limited Edition
30% PÅ REAPRISET

Ecco, Shape

1 099 SEK 1 299 SEK
Limited Edition
 • Skinn
Limited Edition
 • Skinn
;

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta använda våra tjänster samtycker du till detta. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

OK

BLI MEDLEM OCH FÅ 10% PÅ NÄSTA KÖP i BUTIK!

VÄNLIGEN GODKÄNN VILLKOREN OCH FYLL I DITT PERSONNUMMER.Medlemskap

Ansvarig för FEETFIRST Friends är NilsonGroup AB. Medlemskapet i FEETFIRST Friends är kostnadsfritt och tecknas med dig som är över 16 år och folkbokförd i Sverige. Som medlem registrerar du alla köp genom att ange personnummer i kassan (du behöver inget klubbkort).

Medlemskapet gäller i samtliga NilsonGroups svenska butiker, dvs. hos Din Sko, våra Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports och Skopunkten, samt på feetfirst.se. Medlemskapet och övriga förmåner gäller endast vid köp till dig själv eller personer i ditt hushåll. Personer i samma hushåll kan koppla ihop sina medlemskap för att gemensamt samla bonus. Maximalt kan tre medlemmar anslutas till ett huvudmedlemskap. För sammankoppling av medlemskap kontakta FEETFIRST kundservice.

Bonus

Samtliga köp (dock inte köp av presentkort) är bonusgrundande. För att bonus ska registreras måste du visa upp giltig legitimation i butik alternativt ange personnummer vid köp på feetfirst.se. Bonus beräknas från och med ditt första köp som medlem och registreras på ditt medlemskap. Endast köp till dig själv eller personer i ditt hushåll är bonusgrundande. Gemensamt upparbetad bonus utbetalas till huvudmedlem men kan även lösas in av annan ansluten medlem. Bonus utgår med 2% av det totala inköpsbeloppet och betalas ut två gånger per år. Minsta belopp som betalas ut är 25 kr. Utbetalning sker i intervaller om 25 kr, dvs. 25 kr, 50 kr, 75 kr osv. Ej utbetalad bonus sparas till nästa utbetalningstillfälle. Du kan använda intjänad bonus vid köp av varor i NilsonGroups svenska butiker eller på feetfirst.se. Du kan inte lösa in bonus mot kontanter. Efter ett år förfaller outnyttjad bonus.

Personuppgiftshantering

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

Personuppgifter som vi behandlar är ditt för- och efternamn, din e-postadress, ditt mobilnummer, din födelsedag, din postadress samt uppgifter om dina köp (d.v.s kassakvitton). Vi behandlar dina uppgifter för att administrera bonus, för att skicka dig kundanpassade medlemserbjudanden, för att göra marknads- och kundanalyser samt för att möjliggöra riktad marknadsföring till dig baserad på dina tidigare inköp.

Vi sparar dina personuppgifter så länge du är medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komma att anlita andra företag för att administrera ditt medlemskap och hjälpa oss med marknadsföringsutskick. Dessa företag är personuppgiftsbiträden och det är fortfarande vi som är personuppgiftsansvariga. Vi använder Bisnode för att uppdatera adressuppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att överföras till land utanför EU eller EES. Huvuddelen av all kommunikation från FEETFIRST Friends sker via e-post och sms, men även adresserade utskick förekommer. Om du inte vill ha utskick med erbjudanden kan du när som helst kontakta FEETFIRST kundservice. Du har rätt att en gång per år, utan kostnad, skriftligen begära att få information om vilka uppgifter vi registrerat om dig. Du kan när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter. 

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

För att vi ska ha rätt att behandla dina personuppgifter behöver vi en så kallad rättslig grund. Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har med dig som medlem. 

Avsluta medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare. Du kan säga upp ditt medlemskap genom att kontakta FEETFIRST kundservice. Om bonusgrundande köp inte gjorts under 36 månader kommer medlemskapet avslutas. NilsonGroup har rätt att säga upp ditt medlemskap med omedelbar verkan i händelse av missbruk (t.ex. om du inte betalar för dina köp). I samband med att ditt medlemskap upphör att gälla kommer ditt medlemsnummer att spärras och samtliga dina registrerade personuppgifter att raderas från medlemsregistret. Detta sker så snart alla eventuella ekonomiska transaktioner är reglerade. Du har inte rätt till registrerad bonus efter det att ditt medlemskap upphört att gälla. 

Ändring av villkoren

Dessa medlemsvillkor gäller från och med den 20 september 2017, för dig som är medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup förbehåller sig rätten att ändra medlemsvillkoren. Ändringar träder i kraft i samband med att desa publiceras på feetfirst.se där senaste villkoren alltid finns. NilsonGroup är inte ansvarig för bristande uppfyllelse av sina åtaganden enligt medlemsvillkoren eller skada som beror på omständigheter utanför NilsonGroups kontroll såsom, men inte begränsat till, lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet (sk. force majeure). 

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
432 19 Varberg

0340-86650 
friends@feetfirst.se

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy